tiistai 22. helmikuuta 2011

Trimmausta ja possujen teurastusta

Eilen ajeltiin neljän westien kanssa trimmaukseen Sarin luo Tampereelle. Nyt on Sofikin saanut taas uuden freessin lookin!

Sofi trimmin jälkeen

Sofi ennen trimmiä (& raadellut possuparat)
Sofin tappamat possut. Sofille on siis yhteensä ostettu possuja kuusi tähän mennessä, mutta tämä on aina niiden kohtalo. Ja saman kohtalon saa myös pehmolelut. Viimeisin possu (eli tuo musta) kesti vain kaksi päivää... Vaaleanpunainen possu tuli pihalta, joten se on kuvassa jäässä :) Mutta kun tytteli niin tykkää näistä, niin täytyyhän semmonen aina ostaa uusi kun vanha ei enää röhki!

5 kommenttia:

 1. Aatulla trimmi huomenna. Kyllä se on aina iso muutos, kun saa tukan koiralta kuntoon! ;)

  Ihanat nuo possut! Sofi tainnut harrastaa aivokirurgiaa. Meillä Aatu harrastaa enemmän sisäelinkirurgiaa. Noh, tappavia lajeja molemmat, hih hih! :D

  VastaaPoista
 2. Heh, juu Sofilla on jokin pakkomielle korviin, kaikilta leluilta lähtee ensimmäisenä korvat veke :) Tänään Sofi sai TAAS uuden possun, vanhat menivät roskiin :)

  VastaaPoista
 3. Kuinka usein Sofi käy trimmattavana? Oletko huomannut eroa karvan irtoamisen suhteen esim. 8 viikkoa edellisestä trimmistä ja 10 viikkoa edellisestä trimmistä välillä? Oletko osallistunut Sofin kanssa trimmauskurssille vai opiskellut trimmausta omatoimisesti? Kamala kysymyshyökkäys! :D

  Tosiaan trimmausta kovasti pohdiskelen ja siitä mitään tietävänä kaikki asiat ovat uutta. :)

  VastaaPoista
 4. Me käydään noin kahden ja puolen kuukauden välein trimmissä, en olo huomannut karvan irtoamisessa mitään eroa, Sofilta on aina lähtenyt hyvin. Ja en ole kurssilla käynyt, äitini on käynyt ja hieman antoi vinkkejä :) Eli ihan omatoimisesti olen opetellut, nypin aina vaan pieniä määriä silloin tällöin, trimmaaja hoitaa kuitenkin suurimman osan :) jos teidän Aatulla on kovin pehmeä karva, niin silloin varmaan onkin vähän hankalampi nyppiä... Mutta nyppimällä pehmeänkin karvan pitäisi karkeentua :)

  VastaaPoista
 5. Aatulla ja Sofilla siis aika pitkälle sama trimmausväli. Aatulla on onneksi ihan hyvä ja karkea karva. Aina on poika saanut kehuja turkistaan, ja tästäkös äiskä on mielissään! ;) Jostain syystä trimmaaja aina sanoo, että 10 viikkoa on sopiva väli, jotta karva on riittävän irtonaista. Tiedä sitten, mitä tehdä trimmivälin kanssa. Ehkäpä sen sitten oppii itsekin näkemään, kun ryhtyy trimmaamaan. :) Kiitos vastauksista!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...