lauantai 4. elokuuta 2012

Sitä sun tätä ja tota

Meillä on kyllä tehty viime aikoina muutakin kuin käyty näyttelyissä, uskokaa tai älkää ;) Postaukset ovat kyllä usein näyttelypainotteisia, mutta kun olen nyt niin innostunut niissä Milan kanssa käymään! Tässä tulee nyt vähän muustakin aiheesta (vaikka lopussa kyllä tämänpäiväisestä näyttelystäkin sepustus).

Mila on ehtinyt täyttää jo 11 kuukautta viime kuun puolella. Ihan pian täyttää minun vauveli vuoden <3

 Mila 11 kk (37cm/7,6kg)
kuvat: Sonia Delatte

Milan kanssa ollaan myös agilityn alkeita käyty nyt kuusi kertaa, ja joka treenikerralla Milassa huomaa kehityksen. Mila tykkää tosi paljon lajista ja oppii nopeaan. Tällä hetkellä suurin haaste on vauhdin puute, mutta toivon senkin tulevan ajan kanssa, nyt ollaan kuitenkin vasta aika alkumetreillä. Agility vaikuttaa kyllä oikein kivalta harrastukselta, joten toivon tosiaan että tämä lähtee meiltä sujumaan :)

Nyt olen Milan kanssa harrastanut paljon, ja on tosi surullista jättää Sofi aina oven taakse maailman surkein ilme naamallaan. Sofinhan kanssa kokeilin agia viime kesänä, mutta ei oikein onnannut sen kanssa ja näyttyissä ei Sofin kanssa ole kannattavaa käydä. Haluan kuitenkin Sofillekkin jonkun oman harrastuksen, jotta meilläkin olisi kaksin yhteistä tekemistä, joten suureksi osaksi tämän takia liityin paikalliseen toko-seuraan ja ensi maanantaina aletaan harjoittelemaan taas ryhmässä tokon alkeita :) Sofi tykkää huomattavasti enemmän tästä harrastuksesta, joten katsotaan nyt miten se lähtee sujumaan. En kyllä tällä hetkellä usko että kovinkaan paljon tullaan kisaamaan tokossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä :)

Sofi kollottelee mielummin kuin juoksee agilityssa

Mila saa välillä Sofinkin innostumaan

Ollaan myös lenkkeilty paljon vapaana lähiaikoina, kamera vain vähemmän ollut mukana. Sonian kanssa lenkkeillessä yleensä jommalla kummalla tosin kamera on fölissä, joten niiltä lenkeiltä on muutama kuva saatu napattua:

Stella ja Mila 9.7.

Sulo, Stella, Mila ja Sofi 1.8.

Tällä hetkellä koirat ovat mökillä vanhempieni kanssa, koska äiti halusi koirat sinne yöksi ottaa. Ihan hyvä, koska minulla huomenna kuitenkin aamuvuoro, ei tarvitse niiden sitten yksi olla päivää. Silti tosi outoa olla ilman niitä, kun on tottunut että ne tuossa jaloissa tuhisee <3

Loppuun vielä lyhyesti tästä päivästä, meillä oli nimittäin Milan näyttely tänään Nokialla. Toiveissa oli saada kolmas ERI shelttien ykkösruusuketta varten, mutta EH vain tuli, joten pieni pettymys oli. Näin jälkikäteen olen kuitenkin tyytyväinen, onhan EH:kin kuitenkin hyvä tulos :) Täytynee ehkä vielä sitten kokeilla syksymmällä ilmoittaa johonkin näyttelyyn, josko se ERI vielä tämän vuoden puolella tulisi... ellei nyt sitten tipu kaikki karvat ennen sitä :)


Itse pilasin tänään kyllä suurelta osin Milan esiintymisen yrittämällä useaan otteeseen korjata sen seisoma-asentoa. Olisi pitänyt vain antaa olla kun neiti melko hyvässä asennossa kuitenkin oli ihan luonnostaan. No, ensi kerralla olen kärsivällisempi :)


Milan arvostelu:

"Feminin juniortik. Bra huvud och uttryck. Fina öron. Tillräcklig hals. Mycket bra kropp och benstomme. Något knappt vinklad bak. Den blåa färgen önskas klarare och ljusare. Vacker päls. Rör sig med tillräckliga steg. Visar sig väl." JUN-EH.

Vapaa suomennos: Feminiininen juniorinarttu. Hyvä pää ja ilme. Kauniit korvat. Riittävä kaula. Todella hyvä vartalo ja luusto. Hieman niukasti kulmautunut takaa. Toivoisin sinisen värin olevan puhtaampi ja vaalempi. Kaunis turkki. Liikkuu riittävin askelin. Esiintyy hyvin.
 
// 4.8.2012 Nokia RN / EVA ERIKSSON, Ruotsi

Mukana oli tietysti myös Sonia sekä Stella, ja Stellalla taas oli tosi hieno päivä kun neiti sai ensimmäisen ERI:nsä :) Tosi hienoa <3

Mila JUN-EH ja Stella JUN-ERI. (Meinasin vähän vilautella, joten piti vähän sensuuria laittaa kuvaan;D)

Nyt nukkumaan, jotta jaksaa huomenna herätä ajoissa töihin!

2 kommenttia:

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...