maanantai 7. lokakuuta 2013

Odottavan aika on pitkä

Ei vieläkään, ei vieläkään, ei vieläkäään... :) Olin niin varma, että viikonloppuna olisi synnytys lähtenyt käyntiin, mutta pyhpah. Mila ei edelleenkään anna mitään muutoksen merkkejä. Tänään on siis kyllä "vasta" 62. vrk, joten ei sinänsä hätää. Ja Mila on aivan rauhallinen ja pennut liikkuu hyvin vatsassa, joten en senkään vuoksi nyt kovin huolissani vielä osaa olla. Laskettu aikahan on laskettu ensimmäisestä astutuspäivästä ja hedelmöittyminen on voinut tapahtua vielä päiviä sen jälkeenkin, joten nuo laskentapäivät  voi heittää reippaastikin.


Viikonloppu on tosiaan tuntunut pitkältä, olen etsiskellyt edes jotain merkkejä lähenevästä synnytyksestä; levottomuus, pesänteko, läähättäminen, ruokahalun väheneminen, vedenjuomisen lisääntyminen, ulosteen löystyminen, lämpöjen laskeminen... Mutta ei mitään. Ehkä ruokahalu hieman vähentynyt, mutta edelleen tuo minusta syö melko hyvin. Eilen illalla kun oltiin pimeällä kävelytiellä lenkillä, sain poikaystävältä merkitseviä katseita, kun tutkailin kännykän valossa, että millaista ulostetta Mila tekee :) Mutta ihan normia sekin vielä. Lämpökäyräkään ei vielä huomattavasti ole lähtenyt laskemaan. Milan normaalilämpö on n. 37,6 astetta, nyt se on pari-kolme päivää sahannut 37,1 ja 37,8 välillä. Ei ole kuitenkaan laskenut mittausteni mukaan kertaakaan vielä alle 37 asteen. Kun Milalla on normaalilämpö noinkin alhainen, niin oletan sen laskevan selvästi alle tuon 37 asteen, ennen kuin synnytys lähtee käyntiin.


Synnytys sinänsä ei jännitä kovasti, mutta nyt alkaa itse hieman levottomaksi tulla, että mitä jos se ei käynnistykkään itsellään. No, huomenna varmaan kysäisen eläinlääkärin mielipidettä, jos mitään ei tapahdu. Eiköhän kaikki ihan hyvin pääty.

25.9.
25.9.
6.10.
Sofi ja Mila 5.10 <3

2 kommenttia:

  1. Kävin kurkkimassa koko viikonlopun josko jotain olisi jo tapahtunut.. Odottavan aika on siellä varmasti pitkä. Toivotaan, että kaikki lähtee normaalisti käyntiin! Pääasia, että Mila voi hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Voi Mila! <3
    Kunpa se pian sais vauvat ulos ja tietysti terveinä ja hyvinvoivina. :) Niin mamma kuin pennutkin.

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...