lauantai 23. toukokuuta 2015

Pikku-jäbä 2 viikkoa

Eilen pentu täytti kaksi viikkoa, kaikki mennyt hienosti tähän asti. Muutamia askeleita yrittää jo ottaa, sokkona tosin, koska silmät ovat vielä visusti kiinni. Mutta ehkä tässä muutaman päivän sisällä aukenevat ja alkaa pikkuiselle maailmakin avartua :)

Sofi on ollut tosi suvaitsevainen emo, Milan se antaa tulla vaikka ihan pesän viereen nuuskuttelemaan pentua eikä häiriintynyt siitäkään kun äidin Luna ja Nella westiet tulivat vierailulle. Päästi nämäkin mukisematta pentuhuoneeseen. Ja ihmisten antaa myös pidellä ja pyöritellä pentua :)

Jätkä on kyllä oikea sydäntenmurskaaja, mitenköhän siitäkin raaskii luopua <3 Mutta kaipa sille täytyy koti valita, huoh... :)
4 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana pienokainen <3 Onnea pennusta! :)

  VastaaPoista
 2. En kestä hän on niin suloinen! Sheltti-ihmisenä olen aina pitänyt shelttipentuja maailman söpöimpinä mut nyt tää jäbä kyllä vei mun sydämen<3 niin ihana kuono ja nenu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä! Minäkin olen sheltti (ja westie) ihminen, mutta täytyy sanoa että tämän ikäisinä pidän westejä söpömpinä kun ovat niin nallemaisia, mutta vanhempana sheltti kyllä kirii vähintään tasoihin ^^ <3

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...