torstai 17. helmikuuta 2011

Lenkkeilyä

Aamulenkillä otin vähän kuvia kun oli hieno ilma. Pakkasta oli n. -20 astetta ja meillä on aina näin kovilla pakkasilla Hurtan fleecehaalari päällä.Tekemäni fleecetossut on jo joutunut kadoksiin, tai siis yksi niistä. Pitäisi tehdä uudet joka tapauksessa kun entiset kaipailevatkin vähän hienosäätöä. :)



kotiterassilta
Tämä sohvatyyny on Sofin vakkaripaikka. Siitä se aina tähystää ulkona liikkuvia ihmisiä ja varsinkin koiria.

Tässä vielä muutama kuva westielenkiltä. Tällä kertaa en itse ollut mukana, mutta Sofi oli äitini ja Nellan ja Lunan kanssa. Heidän lisäkseen lenkillä oli vain Niilo-poika omistajansa kanssa. Porin westielenkit on näin talvisin joka kuukauden 1. sunnuntai klo 15.30 ja lähtö on Porin tennishallin parkkipaikalta. Kesäisin näitä on vähän useammin. Me ollaan melko ahkerasti siellä aina käyty, talvella nyt vähemmän, mutta keväällä taas yritetään useammin! :)
Luna, Nella, Niilo, Sofi (koirat)
Niilo, Nella, Luna, Sofi

1 kommentti:

  1. Aivan loistava tuo Sofin vakkaripaikka sohvatyynyn päällä! :) Kivoja lenkkikuvia muutoinkin. Onko Sofi moksiskaan fleecepuvusta? Olen nimittäin miettinyt monta kertaa Aatulle kokopukua, kura- ja fleece-, mutta ajatus on aina kaatunut siihen, että ne ovat jotenkin kinttanan tuntuisia. Ehkäpä sitä kuitenkin voisi kokeilla, varsinkin kun Sofi näyttää puvussaan niin syötävän suloiselta! <3

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...