sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Että semmonen reissu!

Ajattelin, että koska lähiaikoina Sofin koirakaveritapaamiset on lähinnä rajoittunut muutamaan tuttuun koiraan, niin olisi pieni sosiaalistaminen paikallaan. Ensin ajattelin agilitya, jossa näkisi muita koiria, mutta päädyin kuitenkin käymään strarttikurssin paikallisessa koirakoulussa, koska Sofilla on vielä vähän hiomista esim. luoksetulossa ja joissain muissa jutuissa. Koirakoulun ohjaaja myös suositteli tätä kurssia sosiaalistumismielessäkin, vaikka osaisimmekin jo valmiiksi monet kurssilla käytävistä asioista.

No, ensimmäiselle kerralle emme päässeet, koska minulla sattui silloin olemaan se kasvattajakoulutus Sastamalassa. Tänään olisi kuitenkin ollut seuraava kerta, jota olemmekin koko päivän odotelleen innokkaasti. Sofi ei ole tänään vielä syönyt mitään, jotta kurssilla namit sitten maistuisivat. Nameja palastelin kolmea eri lajia: juustoa, kinkkua ja semmoista Hauhau-kuivalihaa, josta Sofi tykkää hurjasti. Käytiin myös pitkällä lenkillä juuri ennen tunnin alkua. Valmistauduttiin siis hyvin!

Tunnin oli tarkoitus alkaa klo 16.15. Olimme Sofin kanssa paikalla varttia ennen, ja ihmettelin kun ketään ei ollut näkynyt ja ovet oli lukossa. Siinä kun kello alkoi lähentyä kurssin alkuaikaa, aloin jo tosissani ihmettelemään. Soitin kahteen eri numeroon, joista kurssin pitäjän pitäisi saada kiinni, mutta kumpaankaan numeroon ei saanut yhteyttä. Odottelin paikalla kaikenkaikkiaan tunnin! Ajattelin, että jos kesäaikaan siirtyminen olisi aiheuttanut jotain hämminkiä (jota en kuitenkaan pitänyt todennäköisenä, kun ketään kurssilaisista ei ilmaantunut paikalle). Olen aivan varma että olin oikeassa paikassa, mutta ristin sielua ei näkynyt koko aikana. Lähdettiin sitten Sofin kanssa ajalemaan kotiin, itse hyvinkin pettyneenä.

Nyt ottaa kyllä "kevyesti" päähän! Lähetin juuri kurssin pitäjälle sähköpostia, että onko minulta mahdollisesti mennyt jokin asia ohi. Toivottavasti asiaan löytyy jokin järkevä selitys... Kyse on kuitenkin oikeen hyvämaineisesta koirakoulusta ja hintaakin kurssilla on sen verran, että kaksi poissaoloa ottaa jo jonkin asteisesti päähän! :/ Huoh.


Nohh, mepäs harjoiteltiin sitten kotona!:

Namit pääsee kyllä käyttöön ilman koirakoulujakin! :) (Oho, ompas muuten keittiöntaso ja lattia tosi saman väriset ja kuvioiset!)






Muista "tempuista" ei saatu kuvia, kun kamerasta loppu akku :)

2 kommenttia:

  1. Voi, miten ikävää! Hyvältä näyttää kuitenkin niin herkut kuin harjoittelukin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Vastaus tuohon tuli kyllä eilen, eli tunti oli peruttu, mutta minä en saanut siitä tietoa koska en ollut ensimmäisellä tunnilla... Noh, ensi viikolla uusi yritys! :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...