tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kasvattajan peruskurssi

Elikkäs, viime viikonloppuna kävin suorittamassa kasvattajan peruskurssin. Lähdin kurssille lähinnä siksi, että äiti oli menossa ja halusi jonkun sinne seuraksi :) Oli kyllä oikein hyvä kurssi ja paljon tietoa tuli! Saatiin myös hienot kansiot, joissa paaljon tietoa kasvattamisesta, jalostuksesta, koiran hoidosta ymsyms. Tentinkin jopa läpäisin, vaikka täytyy myöntää ettei tullut yhtään luettua :P Nyt saisin sitten hommata itselleni kennelnimen, jos innostusta oikein löytyy ;) Haluaisin kyllä joskus teettää pentuja, mutta sen aika on vasta joskus tuolla tulevaisuudessa. Enkä ole varma onko oikein teettää Sofilla pentuja. Täytyy katsoa myös että mimmoinen ensi vuonna luultavasti tuleva karvakaveri on, ehkäpä hän olisi jalostuskelpoinen :)Vielä muutama kuva hauveleista, kun olivat mökillä ihan väsähtäneitä juoksemisen ja leikkimisen jälkeen. 

Sofi & Nella
Luna
Ja Sofi vielä kotona omassa pedissä.

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään, että kasvattajaksi ryhtyminen vaatii kurssin. Ihan hyvä juttu, ettei tuosta vain voi ryhtyä kasvattajaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Juu jos haluaa kennelnimen niin kurssi pitää käydä. Pentuja saa toki kaikki teettää ilman kennelnimeäkin, ikävä kyllä joissain tapauksissa. Onneksi kuitenkin suurimmalla osalla on moraali tallella!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...