perjantai 22. huhtikuuta 2011

Sofi 1v!

Sofilla oli eilen 1-vuotis synttärit! Oli kyllä ihan normipäivä, eikä Sofi saanut edes mitään lahjaa tai ekstraherkkua! Täytyy varmaan korjata asia tässä viikonloppuna. Jos vaikka hankkisi Sofille jälleen kerran uuden possun, viimeisimmältä meinaan revittiin tällä viikolla naama julmasti irti. Se oli varmasti jo Sofin seitsemäs tai kahdekses possu-uhri :)

Sofin koirakoulu on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Se on ollut niin nätistikin siellä, että olen oikeen yllättynyt! Ei ole yhtään rähissyt "koulukavereille", jee! :) Ja muutenkin tuntuu että Sofin käytös alkaa taas pikkuhiljaa paranemaan, ei enää naapurin koirallekaan murise, niin kuin sillä on ollut tuossa aidanvieressä tapana tehdä. Nykyään ne vaan juoksevat keskenään aidanviertä ja leikkivät! Ehkä meidän kujeilijasta vielä kehkeytyy kunnon koira ;) Agilityynkin ilmoittauduttiin, saas nähdä sitten sujuuko se meiltä vai ei.

Ostin muuten Pic´n´Pay:stä Sofille kauko-ohjattavan koulutuspannan, joka toimii värinän tai äänen avulla. Ollaan käytetty tuota värinää aina kun Sofi haukkuu aitauksessa, ja se on toiminut ihan älyttömän hyvin! On haukkuminen loppunut kuin seinään :)

Tässä vielä muutamia kuvia viimeviikonlopun mökkireissultu, Sofilla oli jälleen kerran meno päällä. Nella ja Luna eivät enää lainkaan jaksa mennä Sofin menoihin mukaan, ne vaan katselevat vierestä kun Sofi vipeltää :)

Sofi rakastaa kiipeillä korkeilla kivillä. Tuonnekin se hyppäsi niin ketterästi että!

Sillä oli vähän omaperäinen tyyli tulla alas, noin se liukui koko matkan ;D Oli kyllä niin koomisen näkönen :´)

Tuonnekin Sofi yritti, mutta ei kyllä päässyt

Nella mökin pihassa

Sofi

Sofi meno päällä.

sama meno jatkuu....

Luna ja Sofi

1 kommentti:

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...