tiistai 17. toukokuuta 2011

Kastumisen varalle!

No nythän multa pukkaa näitä postauksia ihan jatkuvasti! Mutta minkäs sille voi kun on niin paljon "asiaa" ;) Oltiin kuitenkin äsken Mustissa & Mirrissä ostamassa Sofille Hurtan pelastusliivi ja sademantteli. Edelliskesän pelastusliivi on auttamatta liian pieni, joten täytyi taas tehdä pieni investointi. Hiukan kyllä kirpasi, kun nuo Hurtan tuotteet pakkaavat olemaan melko hintavia, niin kuin kyllä koiratarvikkeet yleensäkkin. Ja sitten piti vielä sadetakki toiselle ostaa, kun meillä on vaan sadehaalari, ja se on näin kesällä inhottava!

Ihana pinkki väri! Ja tuo uusi Hurtan malli on siitä kiva kun on yhtenäinen tuo vatsakappale, ettei ole niitä remmejä tuolla vatsan alla, mitkä voin kuvitella että tuntuvat inhottavilta jos selän nostokahvasta joutuu nostamaan... Nyt sitten vaan odotellaan seuraavaa venereissua! :)

Sademantteli onkin tuommoinen luonnonläheinen, ei ollut mitään tyttöjen värejä saatavilla! No mutta on tuokin oikein kiva! :)

2 kommenttia:

  1. Vai että Sofi on saanut Hurtan pelastusliivi, itsekin olen miettinyt ostaa tota samaa. Ronjalla on muuten myöskin tollainen vihreä sademantteli, tyytyväisiä ollaan siihen oltu :)

    VastaaPoista
  2. Tuo ainakin vaikuttaa tosi hyvältä, että jos vaan käyttöä löytyy niin suosittelen :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...