perjantai 13. toukokuuta 2011

Kauneudenhoitopäivä!

Sofi lähti eilen täältä Porista ajelemaan kolmen westiesukulaisensa (Nella-mummun, Luna-äidin ja Aatu-veljen) kanssa kohti Tamperetta. Äiti toimi kuskina näille palleroille, minä olisin niiiiin halunnut mennä mukaan kun luvassa oli koko päivän shoppailua, mutta minkäs voi kun oli i.v.-koulutus samaan aikaan :/ Niin ja siis trimmiin olivat kaikki koiruudet menossa. Täällä me sitten vaan odoteltiin kotona, että Sofi kotiutuisi reissusta. Ja nätti tyttö sieltä illalla meille tulikin! <3

Pian kun kotiin pääsi, niin Sofi joutuikin melkein heti pesulle. Ei ollut piiitkään aikaan päässyt kunnon shampoo-pesuille ja sitten kun siitä trimmauksesta jää aina sitä inhottavaa talkkia turkkiin...


Meillä on ollut käytössä Sofilla Tearless Bright White shampoo for dogs.


Pesujen jälkeen kuivailtiin. Pitäis olla yks käsi lisää että sais kunnon kuvia :) Sofilla on oma hieno vaaleanpunainen röyhelöpyyhe! Pesu ja kuivaus ei yleensä kyllä suju meillä lainkaan noin rauhallisesti kuin mitä kuvat antavat ymmärtää ;)


Sofi ei tietenkään tyydy ikinä mamman kuivaukseen, vaan pyyhkeen jälkeen mennään kuivattelemaan turkkia sohvalle, jossa sitten pyöritään ja myöritään oikein kunnolla! Taitaa olla yleinen käytäntö koirilla, kun meidän seniorit Nella ja Luna harrastaa ihan samaa :)


Kun oli kuivaus saatu tehtyä, ryhdyttiin kynsien leikkuuseen. Sofi antaa oikeen hyvin leikata kynnet! Nellan ja Lunan kanssa oon tottunut siihen että kauhee show syntyy kun kynsisakset otetaan esille... Onneks meillä ei ole samaa ongelmaa :) Kuvan ottaminen oli kyllä kovin haastavaa, missä lie mahtoi talouden toinen käsipari olla sillon kun sitä olis tarvittu...?


Viimeiseksi oli vuorossa sitten harjaus. Yleensä Sofi on suhteellisen kiltisti kun harjataan, nyt sattu olemaan vähän riehakkaalla päällä :)


Kun oli neiti kauniina niin sopikin sitten mennä heti ulos aitaukseen esittelemään itseään, jos vaikka naapurin urokset sattuisivat olemaan ulkosalla! Harmi vaan, että naapuriaitauksissa on neljä narttua ja vaan yksi uros... ;) No, mitäs pienistä!

Harmi kun ei tullut "ennen" kuvaa otettua, mutta tässä Sofi kuitenkin uudessa kesäisemmässä trimmissä! (Öhöm, nurmikko ei ole oikeen päässyt kasvamaan kun Sofi on sitä niin urakalla tallonut!)
Lopulta se suostui vähän kameraankin kattomaan :)
Tulipas pitkä postaus... :)

1 kommentti:

  1. Oi oi kaunis Sofi uudessa trimmissä!<3 Viimeinen kuva jossa Sofi katsoo kameraan on tosi suloinen:)

    Terkuin
    LindaS

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...