keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Raining or Shining, Summer here we come!!

Nyt meinaan ollaan valmiita kesään, tuli mitä tuli! On uutta sadetakkia ja uutta viilennysloimea kuulkaas ;)

Sattumalta huomioni herätti Mustissa ja Mirrissä IHANAT Rukka-sadeasut :) Kokeiltiin niitä tietenkin, ja pakkohan ne oli ostaa (vaikka hintaakin oli). Vaikuttaa kyllä älyttömän hyviltä ja toimivilta. Kangas on tosi ohutta ja kevyttä, ei tule liian kuuma kesäsateillakaan :) On kuulemma olleet tosi suosittuja. Tuli kauppoihin ihan muutama päivä sitten ja me taidettiin ottaa viimonen pinkki. Nyt kelpaa tyttöjen tallustella sadekeleillä ^^ Melko pirtsakat värit, eikös ole ihanat?!


 Olisin ensin ottanut molemmille pinkit, mutta ei ollut kokoa. Onhan tuo keltainenkin ihana ^^
Se oli se "Raining"-osuus :)

Kesään mahtuu kaikenlaista, joten varmasti on myös niitä hellepäiviä, jolloin koirilla on useinkin kovin tukalaa. Jotain on keksittävä mussukoiden olon helpottamiseksi, joten ihmisten vinkkien perusteella päädyin tekemään koirille viilentävät froteeloimet. Ideana on, että loimi kastellaan läpikotaisin viileällä vedellä ja sitten rutistetaan kuivaksi. Veden haihtuminen sitten viilentää koiran oloa kuumalla ilmalla. Tämän ei pitäisi kuulemma turkkiakaan kastella jos rutistaa vedet pois tarpeeksi hyvin. Ensin meinasin ostaa viilentävät Hurtan takit koirille, mutta sitten päädyinkin tekemään itse. Laitoin ohjeen toiseen blogiini, käykää sieltä kurkkaamassa jos kiinnostaa :)

Vähän poikamaiset värit, mutta ei meillä olla niin nöpönuukia ;)

Nyt meillä kyllä alkaa jo olemaan näitä koiravarusteita vähän joka säähän ja keliin ja ilmaan, ja usempana variaationakin vielä :D 

Mites onko muille kertynyt näitä pakollisia varusteita joka säälle? ;P

5 kommenttia:

 1. Voi ihanaa Eeva, oot niin taitava käsistäsi :) Mitä maksaa jos tilaan sulta tuollaisen Stellalle? ;) Tosi kivat noi ostetutkin takit, mäkin tilasin Stellalle sellasen Hurtta storm-hupparin kun maksoi vaan 35e ja kuulemma toimii myös sateella.

  PS: lisäsin meidän mätsäripäivitykseen kuvia jos haluut vilkaista :)

  VastaaPoista
 2. Apua!:) Tosi söpöt... Tuli itellekin heti sellanen olo että pitää lähteä tekemään!:D

  VastaaPoista
 3. No todellakin, teitä ei nyt pääse säätilat yllättään. Upeita nuttuja ja jäähdytyspalttotkin on tosi onnistuneet. Kyl teijän mamma hanskaa noi kässätyöt.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että valitsit toiseksi väriksi keltaisen. Se on IHANAN pirteä! Ihastelin sitä juuri tänään netissä. Sulla on suloiset vaatemallit <3

  VastaaPoista
 5. Voi iiiks!!! Miten ihania sadeasuja :)
  Noita täytyy ehdottomasti meidänkin käydä huomenna testaamassa.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...