sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viikonlopun kuulumiset

Tänään oli taas mätsäri, tällä kertaa Ulvilassa. Tytöt esiintyi omasta mielestäni hienosti vaikka treenattavaa on vielä. Milan täytyy vielä tottua paremmin pöydällä oloon ja hampaiden katsomiseen, myös juoksua pitää harjoitella. Sofin taas pitää harjoitella ryhdikkäässä asennossa seisomista ja siinä pysymistä. Mila oli tänään SIN2 ja Sofi sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut. 

Kuvia Milan kehästä (Pienet pennut):Kun tuo nuorempi sheltti-pentu päätyi kolmanneksi, niin olin varma ettei tuomari kahta shelttiä sijoita, mutta kylläpäs vaan sijoitti :) Mila SIN2.

Kuvia Sofin kehästä (Pienet aikuiset):
Kehän ulkopuolelta:


Mila kurkkii kopasta ;)


Odottelen kovasti, että päästäisiin pidemmälle kevääseen, koska luvassa on paljon toimintaa koirien kanssa. Mätsäreitä on pitkin kevättä ja niihin joihin pääsen niin tarkoitus olisi mennä. Toukokuussa alkaakin sitten Milan näyttelyt, joita ehditään sen kuun aikana jo kolmet kiertämään. Lisäksi toukokuussa alkaa Milan agility-harrastus ja Sofi pääsee aloittamaan tokon treenaamisen. Tuskin maltan odottaa kaikkea tätä :)

Milan perustottelevaisuus on parantunut, mutta edelleen on paljon opittavaa. Haukkuminen on tullut pieneksi vaivaksi, täytyy nyt koittaa josko keksisi siihen jotain... Luoksetulon kanssa ollaan edistytty, mutta aina Milaa ei kiinnosta lainkaan luoksetulo vaikka olisi hyvät namit tarjolla, ja silloin tytön nappaaminen saattaakin olla työn ja tuskan takana. Vaatii minultakin paljon oppimista, että osaan muuttaa lähestymistapojani kun on monta vuotta tottunut toimimaan terrierin kanssa :) Mutta ihana energiapakkaus Mila-neiti joka tapauksessa on <3

Edellispäivänä koirat tapasivat uuden kaverin, nimittäin Espanjasta tänne muuttaneen Vilan. Vila on siis parivuotias koiruus, joka on asunut Espanjan kaduille, kunnes se sieltä pelastettiin ja adoptoitiin tänne Suomeen. Loistava energiapakkaus myös tämä uusi tuttavuus :) Tässä vähän kuvamateriaalia yhteiseltä metsälenkiltä (kovin montaa kuvaa en edes saanut, kun kamerasta loppui akku). Vilasta vilahtelee postauksissa Iitan blogissa.

Tilasin Milalle Peten koirantarvikkeesta Hurtan pinkin lifeguard pelastusliivin, ihan samalaisen kuin Sofikin sain viime vuonna. Nyt tytöt mätsää hienosti ensi kesän venereissuilla ;)Tällä viikolla oli myös aika antaa tämän kevään matokuuri. Minulle on joskus annettu ohjeeksi, että matokuuri annetaan aina lumien tulemisen ja sulamisen aikaan. Itse ostin nyt Drontal-matolääkkeen ja tabletti sujahtaa meidän koirien masuihin todella kätevästi tällä tapaa.


Ja loppuun vielä muutama kuva:


5 kommenttia:

 1. Apinoin muutaman metsäkuvan omaan blogiini :D Noi pelastusliivit on hienot! Meillä on ihan tylsät huomio-oranssiset vaan :D

  VastaaPoista
 2. Olen ihan keteellinen kun siellä on noin paljon mätäsreitä!;) Teillähän menee niissä ihan huipusti! Meillä on ensi viikolla eka mätsäri tälle vuodelle.:)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on muuten (taas) haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 4. hei!
  saanko kysyä minkä kokoset nuo hurtan pelastusliivit on sheltilläsi? :) kun ne koot menee kilottain, ni onks nuo 10-20kg?

  VastaaPoista
 5. Nuo ovat 5-10kg koiralle, Mila painaa 7,5kg ja nuo ovat oikein sopivat, säädettävissä suuntaan ja toiseen :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...