torstai 19. heinäkuuta 2012

Sofin näyttelytrimmi

Sofilla oli eilen viimeinen trimmi ennen näyttelyä. Njooo, siis edellisestä trimmistä on aikaa nyt noin 6 viikkoa, ja niin kuin pelkäsin, Sofin turkin uusi kerros on lähtenyt niin hitaasti kasvamaan, ettei sitä voinut nyt nyppiä kunnolla näyttelykuntoon :/ Hitsi kun en ole ennen huomioinut kuinka hitaasti tuon neidin turkki kasvaa, olisi pitänyt tehdä jo aiemmin tuo edeltävä trimmi, jotta olisi ehtinyt kasvaa kunnon alimmainen kerros :(

No nyt tehtiin sellainen trimmi kun vain oli mahdollista, selkään siis piti jättää vielä vanhaakin kerrosta melkoisesti, koska uusi on vasta niin alkutekijöissä ettei sen varaan voinut nyppiä :/ Milla teki kuitenkin hienoa työtä, ja Sofi on nyt niin paljon näyttelywestien näköinen kun tässä tilanteessa voi olla. Lauantaina nähdään mikä sitten on tuomio :)

Uusi pöytäkin saapui tänään kotiin, jes!

Avoimessa tulee varmasti sanomista turkin puutteellisuudesta, mutta ei voi mitään. Kaunis tyttö minulla kuitenkin on <3Olen muuten trimmaajan suosituksesta vaihtanut koirien öljyä. Tähän mennessä olen käyttänyt Nutrolinia, mutta vaihdoin sen hiljattain Yumega plussaan, joka on vähän uudempi Suomessa. Nutrolinia löytyy kyllä vielä iso pönikkä kotoa, joten käytän tällä hetkellä molempia öljyjä. Saa nyt nähdä onko mitään vaikutusta esim. turkkiin.


En nyt muista olenko maininnut, mutta vaihdoin myös Sofin shampoon alla näkyvään Green Fieldsin tuotteesen. Ja tätä voin kyllä suositella kaikille karkeakarvaisille roduille, ei tule höttökarvaa sitten yhtään pesun jälkeen!


Sofillahan on siis ihan hyvä turkki, sitä vain on nypitty hieman huonosti aika ajoin ja lisäksi sitä on hiukan vähänlaisesti. Mutta oikealla nyppimisellä ja hoidolla siitä ehkä vielä saadaan kunnollinen, joskus :) Ehkä ensi kesän Pori KV:hen mennessä ;D

Sofi ja uusi lelu. Lelu on oikeastaan Milan agilitya ajatellen ostettu, mutta Sofi siihen heti tykästyi :)

6 kommenttia:

 1. Mä vaihdoin keväällä kans nutrolinin tohon yumegaan, mutta mitään eroa en oo kyllä huomannu missään... En siis oo vielä varma että kummalla jatkan nyt kun kohta toi yumega pullo loppuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla että mäkin vaihtelen vähän väliä, kuulemma on hyvä ettei jatkuvasti syötä samaa öljyä. Että ehkäpä molempia tulee ostettua :)

   Poista
 2. Ooo tulipa Sofista nätti!:) Oliko tuossa yumegassa jotain suurtakin eroa nutroliiniin kun vaihdoit? Parempi? Ja sitten millaiseksi tuo teidän shampoo jättää karvan? Meillä on ollut myös karkeallekarvalle suunnattu shampoo, mutta se jättää karvan(ainakin nyt kun edellisestä trimmistä on 3kk ja karva pitkää) TODELLA pörheäksi. Siis koira on pesun jälkeen kuin pörheä pallo...:) Joten onko tuo teidän shampoo minkä tyyppinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei varmaan suurta eroa ole, en ole vielä tarkemmin tutustunut noiden eroihin :) mutta olen ennenkin kuullut, että olisi hyvä välillä vaihdella öljyjä, joten ajattelin ostamaan joka toinen kerta toista. Ainakin tiedät että pari tosi hyvää westiekasvattajaa käyttää juuri tuota Yumegaa. Ja tuo on kyllä parasta shampoota mitä itse olen käyttänyt Sofilla, jättää nimen omaaan karkeaksi, ei yhtään pehmeäksi tai semmoiseksi "hötöksi" tai pöyheäksi. Tarkoitatko että teidän shampoo jättää vähän pehmeäksi kun sanoit että "pöyheäksi"? Meidänkin entinen shampoo teki vähän kiiltäväksi ja pöyhkeäksi karvan, mutta ei kyllä oikanlaiseksi westielle ja ennen näyttelyä se olisi tehnyt vain harmia turkille... Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä jos vain on jostain siellä päin saatavilla, netistäkin luulisi jostain löytyvän :)

   Poista
  2. Äh kirjoitan aina jotain väärin :D
   *ostaa
   *tiedän
   *omaan

   Poista
 3. Okei no täytyypä katsoa löytyiskö tuota shampoota jostain(ja sitä öljyä heti kun edelliset loppuu)!:) Meillä siis shampoo jättää kyllä karkeaksi, mutta siis hyvin pörröiseksi.(ei kuitenkaan ehkä westielle tyypilliseksi) Trimmaaja, joka myös nuita wesseleitä kasvattaa niin tätä suositteli ja sanoi pesevänsä sillä myös ennen näyttelyitä. Täytyypä nyt trimmin jälkeen katsoa jättääkö yhä pörröksi ja kokeilla tuota teidän shampoota seuraavaksi!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...