sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Virkistystä helteeseen ja helpotusta näyttelyreissuille

Voi hellettä! Sisälläkin on näyttänyt 24 astetta, joten ymmärrän koirien läähätyksen jos vähänkin jotain tekee. Onneksi nyt on vähän lupailtu sateita, niin ehkä tuo ilma vähän kosteituu ja viilenee. Lämmön takia ollaankin käyty koirien kanssa uimingeissa mökillä ja koirarannalla.

Viime torstaina oltiin mökillä uimassa ja saunomassa. Niin kuin tavallista, Sofi ui useaan otteeseen. Mutta mikä taas ei ollut tavallista niin Milakin ui! Ei kylläkään vapaa-ehtoisesti, vaan raukka parka tipahti laiturilta järveen kertaa KAKSI! Ensimmäinen kerta tapahtui siten, että oltiin äidin kanssa vähän pidemmällä järvellä uimassa ja Mila katseli laiturin päästä, ja päätti sitten kokeilla josko pääsisi meidän luokse kävelemällä vetten päällä! 


Vaan eipä ihan kannattanut lumpeet, joiden päälle se yritti astua, joten pää edellähän se sukelti veden alle. Itsekkin ihan pelästyin kun Mila ei ikinä ennen ollut uinut ja kuitenkin se käväisi ihan kokonaan uppeluksissa. Mutta onneksi osasi hienosti tyttö uida ja pääsi pian rantaan. Eikä tuntunut olevan moksiskaan tapahtuneesta, ja pääsipä siitä itseltäkin väkisin pienet naurut (sitten kun huomasin ettei käynyt kuinkaan) :P Eikä ottanut neiti edes opikseen, vaan pian oltiin taas laiturin päässä, ja tällä kertaa Sofi tuli ja tuuppasi Mila takapuolellaan veteen. Ja taas kastuttiin ja uitiin rantaan! Raukka oli nyt ihan uitettu, mutta riehumiset alkoi heti rantaan päästyä, joten toivottavasti ei kovia traumoja tullut ainakaan :)

Sitten kuivailtiin

Ainakin Mila sai virkistystä helteessä :)


Helle jatkui vielä seuraavinakin päivinä, joten perjantaina käytiin sitten Yyterissä koirarannalla. Ennustelin, että siellä olisi ollut paljon porukkaa, niin kuin yleensä hellepäivinä, mutta yllättävän rauhallista oli kyllä (vaikka olihan siellä jonkinverran väkeä). Ehkä mentiin sitten niin myöhään, että suurin ryysys oli jo ohi.


Tuolla koirarannalla on ihanaa olla koirien kanssa, kun matalaa jatkuu todella pitkälle, niin kuin kuvista näkyy. Sofi nyt uiskenteli niinkin syvällä ettei jalat yltänyt pohjaan, mutta Mila tyytyi vain kahlaamaan, eikä sitten raaskittu sitä väkisin houtella kovin syvällä :)
Mikäli muistatte, niin valittelin tuossa aiemmin näyttelyteltan puutetta. Nytpä ei tarvitse enää valitella, nimittäin teltta saapui tällä viikolla postissa. Sille saattaakin olla heti käyttöä, koska viikon päästä olevaan Forssan näyttelyynkin on luvattu sadetta :( Voi tätä tuuria, sanonpahan vaan!!

Teltta tilattu Koiralle.fi:stä

Lisäksi viime näyttelystä oppineena, huomasin että olisi kovin kätevää, jos ei tarvitsisi kantaa näyttelypöytää ja kaikkia muita kamoja (+koiraa!) parkkikselta näyttelypaikalla, kun matka saattaa joskus olla melko pitkä. Joten tilaukseen lähti myös trimmauspöytä rullilla. Sen saa hienosti kasaan, joten se toimii myös vetokärrynä kaikille muillekkin tavaroille ja vaikka koiran häkille. Ei siis enää kipeitä hartioita näyttelyreissujen jälkeeen ;) nyt vain toivotaan, että toimitus olisi nopea, ja pöytä olisi perillä ensi viikonloppuun mennessä...

Trimmipöytä tilattu Lemmikkistoresta.

8 kommenttia:

 1. Kerrohan sitten, miten teltta ja trimmipöytä ovat toimineet, kunhan saapuvat. Trimmauspöytä voisi meillekin olla ihan jees, jos enemmän näyttelyissä käytäisiin.

  VastaaPoista
 2. Teltta on jo saapunut, mutta en ole vielä kokeillut kasaamista ;D Ja varmasti raportoin siinä samalla sitten kun tuosta Forssan näyttelystä kirjoittelen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat helteet tosiaan ollu, toivottavasti se Gloriakin uskaltautuisi veteen vapaaehtoisesti jossain välissä!:) Varmasti kätsyt nuo trimmipöytä ja teltta... Jos joskus oppis itse trimmaan niin vois tollaisen pöydän hommata. Onnea teille Forssan näyttelyyn!

  VastaaPoista
 4. Netan blogi löytyy muuten nykyisin osoitteesta http://nettastage.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 5. Hianoja uimareissuja.

  Siis, ootteko tulossa 14.7. Forssa/Tammelan Mustiala -näyttelyyn? Jos, niin tulkaa moikkaan, ku mäkin oon siällä. Kehässä 2 puolen päivän jälkeen, joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan tulossa Forssaan, mutta vasta sunnuntaina :/ Että eri aikoisiin ollaan... mutta seuraan teidän menestystä teidän sivustolta, onnea kisaan! :)

   Poista
 6. Harmitus ettei tavattu. Mä pidän teille peukkuja eiku tassuja!

  VastaaPoista
 7. Kivan oloinen uimareissu teillä ollut.Itselläkin on westie,joka ei tykkää ollenkaan uimisesta.

  Blogini löytyy täältä:http://www.neitiveenmukana.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...