perjantai 9. elokuuta 2013

Pullat uunissa?

...ainakin toivottavasti. Mila oli siis astutettavana tiistaina 6.8. sekä toistamiseen torstaina 8.8. Astutus onnistui hyvin ja nyt sitten vaan jännätään muutama viikko että tärppääkö vai ei :)

Vielä ei ainakaan ole käytöksessä huomattavissa mitään vaihtelua, vanha tuttu touhotus jatkuu, ja sitä tarvitseekin hiukan alkaa rajoittelemaan, ihan vaikka vaan oman mielen rauhoittamiseksi ettei hyppelyiden vuoksi sitten jää vauvat kiinnittymättä ;)

 Suostuttelua; "Tuu nyt leikkiin pliis"
Ja noiden Milan "edustuskuvien" jälkeen voinkin laittaa pari kuvaa tästä Milan miehestä, josta ei olekaan tähän mennessä näkynyt täällä kuvaa muuten kuin meidän kennelin nettisivuilla. Tässäpä Tero siis:


 Kuvat (c) Tanja Rummukainen, Teron omistaja

Kuva (c) Irene Vinha

Tero sai myös viime viikonloppuna toisen näyttely-sertinsä Nokialta:

Kuva (c) Tanja Rummukainen

Milan kanssa meillä tulee nyt sitten piiiitkä 4 kuukauden tauko agilityyn, kuinka ihmeessä me se mahdetaan ollenkaan kestää... Ihan varmasti olen ihan sähläri kun palaan treeneihin talvella ;]

 
Mut nyt sitten vaan peukut pystyyn ja jännätään :)

7 kommenttia:

 1. Waude, onpa Milalla komistus mies♥

  Merillä on nyt n. 4 kuukauden ikäinen sheltti, Taika.

  Toivotaan, toivotaan...

  VastaaPoista
 2. PS. Kakkoskuva aivan ihana♥

  Ostin Dinalle pienempiä tennsipalloja koiraliikkeestä ja väittivät, että ne käyvät myös sheltille ihan aikuisenakin...toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös on noita pieniä tennispalloja, ja niistä Mila tykkää kovasti. Olen kyllä tainnut tulla vainoharhaiseksi, mutta en enää heittele niitäkään tuon keppi-episodin jälkeen. Tavallisenkokoiset tennispallot lentelee meillä enään. Olen kuullut tuttavilta, että pallotkin ovat jääneet pahasti koiran kurkkuun kiinni ja niitä on vaikea saada pois. Mutta tosin sheltin kurkku nyt on aika pieni, mutta siltikin pelaan varman päälle tätä nykyä... Sisällä voin heitellä pieniäkin palloja kun ei ole ihan yhtä kova meno kuin ulkona :)

   Poista
 3. Voi eikä, ihanaa! Toivotaan että tulee vauvoja :) Alkaa itsellä tämä koirakuume taas nousta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan :) Pari viikkoa vielä jännäämista, ennen kun päästään ultraan! Ja tietty odottelen kaikenlaisia merkkejä siitä, että olis tärpännyt.. :) Joo itse kullakin on tuota pentukuumetta ;) Mutta toivottavasti saan pidettyä itteni kurissa enkä jätä meille yhtään :) Ei muuten, mutta en halua että nää on kaikki sitten ihan vanhuksia yhtä aikaa :P

   Poista
 4. Onpa komia pariskunta! Onnea odotukseen :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...