sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Epis-videot / Panelia 19.1.2013

Eiliset WECA:n epikset jäi välistä erinäisistä syistä, mutta tänään ajeltiin Milan kanssa Paneliaan epiksiin. Osallistuttiin sekä mölliradalle, että ykkösluokan radalle.

Möllirata meni ihan hienosti, vähän jotkut kaarrokset meni pitkiksi, mutta nollarata saatiin ja sijoituttiin ykkösiksi :)


Kakkosrata taas oli ykkösluokan tasoinen, eli siinä oli nyt mukana myös kepit sekä keinu. Tavallaan olen ihan tyytyväinen tähän rataan; Mila meni kepit hienosti ja muutenkin luki ohjausta hyvin. Oma ohjaukseni taas meni vähän niin ja näin, esim. keinulle en ohjannut lainkaan vaan toppuuttelin Milaa ihan liikaa ja tietysti se hämmentyi sähläilyyni ja meni ohi esteen. Myös pian keinun jälkeen tuleva putki meni hassusti, kun Mila kiersi sen ulkokautta. Yksi rimakin tippui. Ihmettelin kyllä hieman tuota Milan rimojen kolistelua (vaikka vain yksi tippui), nimittäin ei se ennen ole tuolla tavalla rimaa hipoen hyppinyt. Jumeja ei pitäisi olla, mutta ehkä lihasvoima kuitenkin on vielä vajaavainen pentujen jälkeen... 15 virhepisteellä sijoituttiin kolmansiksi, kun muille osallistujille tuli paljon hyllyjä.


Teinkö mä mamma hyvin?

Ulkona oli kylmä.

Mila ja Milan palkinnot


7 kommenttia:

 1. Jeij! Hyvä Eeva ja Mila! :) Tosi nätisti Mila meni noi kepitkin. Eikä sitä keinuakaan turhaan kannattanu jännittää. Virallisiin sit seuraavaks? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo ens kerralla koitan olla jännäämättä ja sähläämättä tuota keinua ;) Ehkä! :)

   Poista
 2. Heh, Netalla on samanvärinen Pomppa kuin Milalla :D

  VastaaPoista
 3. Vau siis teillä on meno niin ihanan hillityn näköstä! Musta tuntuu että kun me Lunan kanssa mennään radalla niin vauhti on niin kova et näyttää kauheen 'vaaralliselta' meno koko ajan.. Virhemahdollisuus on aina suuri. :/

  Mut hei todellakin vaan sinne virallisiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Meillä ei tosiaan ehkä mennä ihan yhtä lujaa kun mitä Luna menee, jote ohjaaminen on helpompi pitää kasassa :) Vaikka musta tuntuu silti että pää tyhjenee aina tuolla radalla ja kunnollinen ohjaaminen unohtuu :D Kaipa sekin kuitenkin kokemuksen myötä paranee :)

   Kyllä me sinne kohta varmasti uskaltaudutaan ;)

   Poista
 4. Oo, mahtavaa, eli teidäthän voi kohtapuolin bongailla virallisista kisoista, mainiota!! ;)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...