sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kunnei omista koirista ole kuvia, niistä mistäpä muusta kuin --

Onko viihdyttävämpää ajanvietettä kun seurata omien pentujen kehittymistä ja kasvamista? On se niin ihanaa, vaikka olen sen tainnut tuhanteen kertaan sanoa :) Kaikista Milan pennuista on kasvanut ihan omanlaisiansa, mutta kaikkiin olen niin tyytyväinen. Ja olen enemmän kun tyytyväinen pentujen luonteeseen sen perusteella mitä olen kuullut <3 Vaikka Mila välillä onkin vellihousu toisia koiria kohtaan, niin kuulemma pennut ovat kaikki oikein reippaita ja  sosiaalisia ja jopa rohkeita <3 Hyvin tyytyväinen saa siis olla myös urosvalintaan, Tero on laittanut hyviä geenejään maailmalle :)

Tässä neljästä kaverista 15vko kuvat (Piki puuttuu kuvasta):

ylhäällä Aarre ja Soni, alhaalla Nova ja Kuura
Nova ja Soni olivat myös päässet treffaamaan ensimmäistä kertaa sitten luovutuksen, siitä enemmän Novan blogissa täällä.

Nova ja Soni 15 vko. Kuva: Laura Huolman.
Koskahan mä pääsen kunnolla irtautumaan näistä pennuista? ;) No kyllähän omat koirat on kotona mun ykköset, mutta heistä ei paljon kuvamatskua nyt ole, Sofi on kauhia karvapehko (torstaina pääsee onneksi trimmiin) ja Mila taas on lähestulkoon nakushelttin, siis aivan järkyttävä suoraan sanoen :D

Naku-Mila ja turkki-Mila

Ja Mila on vielä huomattavasti _pahempi_ tällä hetkellä kun noissa kahdessa ylimmässä kuvassa näkyy. Siis tämä ihan jotain järjetöntä nakuilua! :D Toiveissa olisi päästä toukokuussa kolmeen lähinäyttelyyn, katotaan miten käy.

Ja muuten, kiitos kaikille kommenteista edelliseen postaukseen, niitä oli ilahduttavaa lukea! :)

2 kommenttia:

  1. Toive; laittaisitko Sofista ennen ja jälkeen kuvat trimmin suhteen? Harjoittelen Sennin turkin trimmausta, ja olisi mukava nähdä mitä ammattilainen saa aikaan aikuisen westin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, joo tottakai voin laittaa! :) Yritän muistaa ottaa huomen aamulla siitä ennen-kuvat.

      Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...