sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Uimakoulu osa 2

Kirjoitin [klik] tuossa viikko-pari sitten, että Milalla on käynnissä uimakoulu. Mila ei siis ole koskaan aiemmin uskaltautunut uimaan, mutta edelliskerralla se uskaltautui pari kertaa pienen pienen lenkin tekemään. Nyt kun oltiin toista kertaa ja tarkoituksena oikeen uimaan houkuttelua, niin sujui jo huomattavasti paremmin! Tällä kertaa oli pelastusliivit mukana, ja ne antoikin Milalle mukavasti itseluottamusta ja se ui melkoisen rennosti ja haki lelua ihan kunnon matkan päästä vedestä.

Aluksi uiminen näytti melkoiselta pärskimiseltä:


Mutta muutaman treenikiepin jälkeen tekniikka näytti jo paljon paremmalta. Ideani oli houkutella Milaa uimaan, ilman minkäänlaista pakottamista. Tämä sujuikin lopulta helposti, koska Mila on niin kovasti lelujen perään. 
Sukeltaminenkaan ei tuntunut olevan ongelma... :)

Sofikin kävi uimassa, mutta se onkin jo vanha konkari :) Sofi tykkää uida aina jokusen lenkin, mutta se ei viihdy pitkään vedessä. Viilentymässä se käy kuitenkin lähes aina kun on mahdollisuus (myös talvella).

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen ja positiivisesti yllättynyt, kuinka nopeasti Mila omaksui uimisen :) Tänään mökillä Mila ui jo rohkeasti melko pitkiä matkoja ilman liiviäkin. Tästä on hyvä jatkaa treenejä, ja päästään toteuttamaan jatkossa mahdollisesti uintia ihan kuntoilumielessä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...