tiistai 22. heinäkuuta 2014

Agipitsit ja osteopaattikäynti

Viikonloppuna oltiin Raumalla agipitseissä. Tuomareina toimi Timo Teileri ja Petteri Kerminen, joilta molemmilta oli yksi rata sekä lauantaina että sunnuntaina. Heillä oli hyvin erilaiset radat, Teilerillä melko kinkkiset ja mutkikkaat ykkösten radoiksi, kun taas Kermisellä hyvin suoraviivaiset, mutta ne sisälti pitkiä suoria, jotka ovat nekin meille haastavia.

Tässä meidän tulokset ja videot:


A-agirata (T.Teileri): HYL

B-agirata (P.Kerminen): 5 (nopeus 3.63 m/s), sij. 5/14
(ei videota)D-agirata (T.Teileri): 5 (nopeus 3.46 m/s), sij. 2/6


E-agirata (P.Kerminen): HYL

Näistä kisoista saatiin myös meidän ensimmäiset kisakuvat, ihanaa kun kerrankin oli kuvaajiakin paikalla ykkösten kisoissa :)

 Kuva: Sirpa Saari

 Kuva: Sirpa Saari

 Kuva: Sirpa Saari

 Kuva: Sirpa Saari

 Kuva: Sirpa Saari


kuvakaappaus kisavideosta 

Kuva: Terhi Hakala

* * *

Tänään sitten oltiin Milan kanssa (Sofi pääsi seuraneidiksi mukaan) Turussa osteopaatilla. Viime kerrasta olikin kulunut reilut puoli vuotta. Milan ranka oli edelleen hieman vino johtuen toispuoleisesta lihasmassasta. Sillä on oikealla puolella heikommat lihakset, ja siksi pitäisikin vahvistaa sitä puolta erinäisillä harjoitteilla (esim. vastapäivään suuntautuvilla kierroilla, vesikahluulla yms.). Tämä voi hyvin olla yksi syy Milan rimojen tiputteluun. Muuten Mila oli paremmassa kunnossa kun viime kerralla, esim. alaselän lukkoa ei tällä kertaa löytynyt. Lavat (varsinkin oikealla puolella) sitten taas oli hieman jumissa. Milan kroppa saatiin kuntoon ja ensi viikolla saa taas touhut jatkua entiseen malliin :) Seuraava käynti meillä Leenalla onkin sitten vasta talven jälkeen, ellei mitään erikoista satu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...