lauantai 12. heinäkuuta 2014

Polskis ja molskis!

3.7. Oltiin Yyterissä shelttitapaamisessa, ja mietin kyllä että mahtaako väkeä tulla paikalle, kun ilma oli niin kehno. No tulihan niitä koiria ihmisineen kuitenkin, ja Milaa ei ainakaan haitannut tyrskyt ja myrskyt :)Aallot toimi Milan mielestä hyvinä hyppyesteinä:Tässä vielä koko ryhmärämä:

joku ei kuulu joukkoon ;)

Nyt onkin sitten muutama lähipäivä ollut aivan ihanaa säätä! Koiria on ollut pakko käyttää uimassa harva se päivä, ja Sonian sekä koirien kanssa oltiinkin edellispäivänä meidän mökillä vähän uiskentelemassa ja saunomassa. Mä olen kyllä tosi tyytyväinen kun Milakin on oppinut tykkäämään uimisesta niin, että ui jo melko pitkiäkin matkoja :) Nyt oli pelastusliivit messissä, niiden kanssa olikin kätevää kun mentiin Sonian kanssa uimaan ja Mila ja Stella siinä sitten noutivat lelujaan ja uskentelivat mukana :) 

 Mila ja Stella laiturilla Stella ja Sofi  Mila ja Sofi laiturilla

kaunokaiseni :)

 Meidän ihanuudet: Mila, Sofi, Sulo ja Stella pelastusliiveineen 


Video 13.7.


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Sofin ilmeet kolmessa viimeisessä on niin mainiot, onks pakko olla tässä ton vieressä jos ei tahdo!? :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja onpas Milasta kuoriutunut oikea uimamaisteri! Sofin ilmeet hymyilyttää täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo niin on! :) Heh, mä en edes ite rekisteröinyt noissa Sofin ilmeille mitään niin erikoista, ehkä oon niin tottunut :D Se on vähän tommonen ;)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...