lauantai 7. maaliskuuta 2015

Touko-vauvoja tilauksessa

Noniin, olen tässä viimeiset puoli vuotta (tai oikeastaan tarkemmin sanottuna viimeiset kaksi-kolme vuotta) pähkäillyt ja puntaroinut ja vielä kerran pähkäillyt Sofin pennuttamista. Sillähän oli, kuten olen aiemmin kirjoittanut, esteenä nuo silmähommelit. En lähde niitä asioita nyt enää avaamaan sen tarkemmin, koska niitä olen täällä jo puinut moneen kertaan. Vanhemmista postauksista siis löytyy, jos kiinnostaa :)

Olen jo ainakin kertaalleen päätynyt siihen, etten sitä pennuta, kunnes muutama kuukausi sitten saatiin kuitenkin ilahduttavasti vihreää valoa silmäpaneelissa, joten aloin taas vakavammin harkitsemaan asiaa. Olen nyt pohtinut asiaa monelta kantilta, keskustellut eri kasvattajien kanssa, eläinlääkärin kanssa ja lopulta tultiin siihen tulokseen, että näistä juoksuista nyt yritetään, jos ei tärppää niin sitten ei enää asiaa mietitä. Eläinlääkäri jopa kehoitti astuttamaan, koska Sofi on kaikin puolin käypä jalostuskoira ja lisäksi täysin allergia-vapaa. Mitään varsinaista syytä ei edes ole, miksi en koiraa astuttaisi. Joten, tänään Sofi kävi astutettavana pääkaupunkiseudulla, jjaiks! Sofi oli kuulemma ollut luonnon lahjakkuus, mitä itsensä tarjoamiseen tulee ;D Astutus oli onnistunut siis hyvin. Itse en ikävä kyllä päässyt astutukseen mukaan, koska sattui yövuorot juuri näille tärppipäiville, mutta äiti onneksi lähti innokkaana sitä kuskaamaan. 

Sofin sulhanen on reippaan ja kiltin oloinen komea Arttu-poika (FI MVA WHO'S UNDER ATTACK). Jännällä nyt sitten odotellaan, mitä kevät tuo tullessaan. Toivottavasti pikkuisia westie-pentuja :)


[kuva]

 Sofi ja Arttu astutuspäivänä Helsingissä kotikuoseissaan :)

2 kommenttia:

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...