maanantai 26. syyskuuta 2011

Kakka-juttu.

Eilen lähdettiin vanhempieni ja koirakoplamme kanssa mökille ja metsään puolukkaan. Oli tosi hieno ilma eikä tarttunut kuin yksi hirvikärpäspirulainen hiukseen, ei siis paha lainkaan :)

 Sofi ja Luna

Nella

Aikansa kuluksi nämä meidän koirakultamme päättivät sitten oikeen pynttäytyä ja kieritellä minkä-lie-eläimen kakassa. Kuvissa näkyy vähän huonosti, mutta sitä oli kyllä sitten noissa koirissa ylt´ympäriinsä joka paikassa! Mikä lie parfyymin tarve iski...

Sofi

Nella

Nella 


Pääsivät sitten kotona oikeen kunnon shampoopesuille!

Tarttui reissusta sitten vähän puolukkaakin mukaan. Kuvasta puuttuu vielä yksi ämpppäri. Alkaa jo syksy olla aika pitkällä kun puolukatkin oli jo aika vetisiä!

Luna

2 kommenttia:

 1. Eeva, meidän edellinen koira eli labbis oli oikein mastari tässä lajissa;-) Se on niillä joku alkukantainen vaisto kai, jolla ne yrittävät peittää ominaishajuaan tms. Onneksi meidän pitkäkarvainen novascotiannoutajamme on alusta asti ollut Hänen Majesteettinsa, eikä ole tästä leikistä ollut kiinnostunut. Olisi nimittäin ollut kova homma ensin pestä ja superisojuttu saada se pitkä, paksu, aluskarvan omaava turkki kuivaksi. Joka uimareissun jälkeen on tuunnin kuivatus ollut hiuskuivaajalla, muuten karva jää kosteaksi ja alkaa hautua ja sitten onkin jo 'hot spot'.

  Noin pienet on helppo pestä;-)

  Mukavia syksyn viikkoja sinulle & koíruuksille!

  VastaaPoista
 2. Ääk, mitenkä Nellalle on käynyt! On tuossa putsaamista!

  Joo, nuo neuleet tuli meille! Viimevuonna tilattiin Hertalla samanlainen ja todettiin hyväksi ja tänävuonna sai kummatkin omansa! :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...