maanantai 12. syyskuuta 2011

Pentu varauksessa

Oivoi, nyt ollaan taas päästy askel eteenpäin pennunhankinnassa! Ja tuntuu jo aika vakailta nämä askeleet sen suhteen että me nyt oikeasti oltaisiin saamassa pentu! Voi että, olen nyt ihan täpinöissäni kun soitin juuri tähän kenneliin josta pentua ollaan meille vähän lupailtu ja nyt sitten saadaan viikon päästä tiistaina mennä katsomaan! Eikös nyt jo siis uskalla vähän enemmän alkaa toivoa, että tämä pentu olisi meille tuossa kuukauden kuluttua muuttamassa? :) Miten tässä nyt sitten housuissaan pysyy vielä kuukauden ajan!? Voi kumpa ei nyt tulisi enää mitään mutkia matkaan, ollaan tätä nyt niin tiiviisti metsästettykin...

Vielä en uskalla ruveta mitään pennulle ostelemaan, mutta katsotaan nyt josko ensi viikon jälkeen uskaltaisi kun on vierailulla käyty... :)) Jeps, oi että kun on hienoa! :)

Uskallan nyt varmaan laittaa pari kuvaa näistä pallukoista tännekin. Ensi viikolla kun käydään näitä moikkaamassa niin varmasti luvassa enemmän kuvia, ja ovat varmaan jo siinä vaiheessa muuttuneet näistä makkaroista pikkuisiksi pörröpesiksi :)

blue merlet on tyttösiä ja tricolourit poikia! Joku noista nartuista olis sitten ehkä meidän... :)


 Sofi on vielä autuaan tietämätön, että siitä on hyvin mahdollisesti tulossa isosisko!

3 kommenttia:

  1. Onnea teille, toivottavasti kaikki menee hyvin ja saatte sen oman pennun! Saako kysyä, että kenen pentuja nämä ovat? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sitä minäkin todella toivon! :) High-Glade’s kennelistä nämä ovat.

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...