tiistai 28. helmikuuta 2012

Projekti ´Sofi kesäkuntoon´ etenee -vai eteneekö?

Sofi on suoraan sanottuna aika kamalassa trimmissä tällä hetkellä. Niin kuin joskus aikaisemmin kirjoitin, Sofin turkki olisi tarkoitus saada kesäksi näyttelykuntoon. Nyt näyttää pahalta, mutta ehkä saamme trimmaajan kanssa yhteistuumin ja -voimin jotain aikaiseksi heinäkuuhun mennessä :)

Suunnitelman nimi on siis se, että minä trimmaan joka toinen kerta itse ja trimmaaja sitten joka toisen kerran. Tänään oli siis mun vuki, ja tarkoituskin oli trimmata vaan selkä ja rintaa. Paaaljon karvaa lähtikin, vaikka tuntuu etten mitään oikeasti saanut aikaiseksi! Huomenna menen näyttämään tytteliä trimmaajalla ja teemme yhdessä jatkosuunnitelman :P

Tässä kuva Sofista nyppimisen jälkeen (ja kuva on huono, koska en jaksanut kovin montaa kertaa pelleillä itselaukaisimen kanssa):


Eli niin kuin sanoin, eipä tuo minun kultani ihan näyttelykoiralta vielä näytä, mutta ehkä (ehkä!) vielä jossain vaiheessa ;)

Lainasin äidin trimmauspöytää, jota meinaankin pitää kesään asti, että saadaa Sofin ja Milan kanssa harjoitella näyttelyjuttuja. Lisäksi lainasin äidiltä trimmausvälineitä, ja todella käteväksi apuriksi nyppisessä osoittautui Pearsonin regular stripper trimmausveitsi. Sormin ei olisi tullut sitten yhtään mitään näillä mun taidoilla :)

kuva

Kuulemisiin! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo trimmipöytä on kyllä kätevä, paljon helpompaa trimmailla ja föönätä, ja mikä parasta selkä ei tuu kipeäksi! :)

    Hyvältähän Sofi näyttää! :)

    VastaaPoista
  2. Ainakin Sofilla on tukkaa trimmattavaksi! Luulen, että Elvin ongelmaksi muodostuu tukattomuus ja näinollen se ei kyllä välttämättä valmistu kesäksi edes sellaiseen kuntoon, että saisi H:n avoimesta... Elvi kun on nyt about tuon näköinen kuin Sofi tuossa kuvassa. Erona tosin siis se, että Sofi on vastatrimmattu ja Elvillä trimmi viikon kuluttua. Mahtis Sofista tulee ja hauskaa, että meillä molemmilla on samanmoinen projekti käynnissä :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...