sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sofi rallytokoilee

Voi että me ollaan nyt löydetty Sofin kanssa kiva uusi yhteinen harrastus! :) Nimittäin rallytoko. Ollaan nyt käyty rallytokoilemassa kolme kertaa alokasluokan kurssilla ja Sofi on tykännyt joka kerta ihan hirveästi :) Tämä on niin Sofin juttu, tuntuu olevan ihan omassa elementissään treenatessa. Harmi vaan kun rallytokoseuroja ei täälläpäin vielä ole eikä kisojakaan juurikaan järjestetä kun on sen verran uusi laji :/ Tulee vähän kalliiksi jos noiden yksityisten koirakoulujen kursseilla tulee vain käymään... Noh, tämä on siitä kiva laji että kun on käynyt saamassa opit liikkeisiin niin voi aivan hyvin treenailla kotona. Vaikka olisihan se kivempaa käydä ihan "virallisesti" harjoituksissakin. Mutta ollaanhan me kotonakin treenailtu, hyvin Sofi oppii vaikka hiomista kyllä näissäkin liikkeissä vielä on ;)Rallytoko-liikkeiden lisäksi harjoitellaan joskus satunnaisia temppuja. Tässä kooste myös niistä:Milan kanssa ei juurikaan temppuja olla vielä harjoiteltu, lähinnä tuota perustottelevaisuutta (jossa siinäkin on vielä paljon hiottavaa). Ja sitten ollaan harjoiteltu näyttelyseisomista ja vierellä kulkemista. Tuon vierellä kulkemisen kanssa on kyllä paljon treenattavaa vielä, Mila nimittäin alkaa aina tosi herkästi haukkumaan ja hyppimään kun juoksutan sitä. En tiedä onko tähän mitään muuta taikatemppua kuin toistot ja harjoittelu... En muista miten Sofi tämän oppi, mutta toivottavasti Milakin vielä joku päivä osaa kulkea nätisti vierellä :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kivalta harrastukselta!:)

  VastaaPoista
 2. Näyttipä hienolta eli äippäs osaa opettaa ja sä, Sofi, oppia. Meil ei kumpikaan hanskaa noita hommia. Äippä väittää, että mä oon haasteellinen opetettava. Keh heh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky! :) Kyllä me luullaan että säki voisit oppia, jos oikee yrittäisit ja reenailisit ;) Sano äiskälles et viä sua johonki koirakouluu, siellä on tosi kivaa opetella juttuja! Meillä on kouluissa aina ihan superhauskaa!

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...