tiistai 25. syyskuuta 2012

Turku RN 22.9.2012 - upsista keikkaa!

Niin tosiaan, viime lauantaina oli Turussa ryhmänäyttely. Meillä oli toiveissa saada täältä kolmas ERI näyttelyiden ykkösruusuketta varten. Pienet epäilykset kuitenkin oli jo etukäteen, kun tuomarin tiesin olevan melko tiukka noiden arvostelujen suhteen.

Valmistautumassa: Minä ja Mila sekä meidän vakkariseuralaiset Stella ja Sonia

Junnunarttuja oli jälleen kerran huima määrä, joten kehässä sai seisoskella aika tiiviisti. Itseä aina harmittaa kun kaikki tuppaavat niin lähelle ja Mila ahdistuu siitä. Sitten se alkaa pälyillä eikä seisominen aina meinaa mennä parhaalla mahdollisella tavalla.


Tuossa alussa kun seisottiin koko ryhmä rivissä, niin ihmettelin ku Mila oli ihan hirveän levoton eikä namit maistuneet yhtään. No syy selvisi aika äkkiä :) Kun lähdettiin liikkeelle niin ei montaakaan askelta ehditty ottaa, kun Mila päästi kunnon pötköt lattialle kehään! Se kävi niin äkkiä etten ehtinyt itse edes reagoida. Sitten tietysti nykäisin melko napakasti hihnasta, ja eikös se naru sitten irronnut xD Sitten me juostiin siellä keskellä kehää samalla kun muu väki ravaa nätisti ympäri kehää (ja väistelee meidän jätöksiä). Voi nolous sitä häpeän määrää! No ainakin Milan esiintyminen parani huomattavasti, kun sai hätänsä pois alta... Milahan ei suostunut aamulla eikä ennen halliin menoa kakkaamaan ulos, mutta kai minun olisi vaan jääräpäisesti pitänyt olla niin kauan ulkona, että asiat olisi tullut tehtyä. Kyllä oli tyhmä olo. Minunhan vika tuo oli täysin, mutta ehkä tästä opin jotain! Nyt enää hymyilyttää koko homma, mutta kyllä hiukan hävetti tuolloin... :P

Noh, kun tuosta selvittiin (onneksi meillä oli tällä kertaa seuraa mukana, niin saatiin nopsasti kakat siivottua), niin sitten oli normaalin yksilöarvioinnin vuoro. Se sujui paremmin, mutta jotenkin olin itse nyt jo niin lukossa, etten osannut tarpeeksi rennosti olla ja se kai tarttui Milaankin. Pöydällä Mila oli aika jäykkä ja ravi myös oli melko kankeaa. Tuomari kääntyi jo poispäin ennen kuin ehdein Milaa ravin jälkeen saada asentoon, joten meidän seisominen arvioitiin nähtävästi vain pöydällä olon perusteella. Kovin hyvä fiilis ei siis tästä meidän esiintymisestä jäänyt. Ja myös tavoitteet jäi saavuttamatta, eli ei tullut sitä ERIä.

Milan arvostelu:

"Fint uttr. Ganska bra frontpart och bra kropp. Brant kors. Står gärnä underställt. Alltför knapp i sin bakkens vinkling. Kunde som helhet ha längre linger. Önskar en renare färg. Rör sig med kort sleg. Trevligt temp." JUN-EH
(Vapaa suomennos: Kaunis ilme. Aika hyvä etuosa. Hyvä kroppa. Jyrkkä ristiluu. Seisoo mielellään jalat vartalon alla. Liian niukat takakulmaukset. Voisi kokonaisuudessaan omata pidemmän linjat. Toivoisin puhtaampaa väriä. Liikkuu lyhyin askelin. Mukava luonne.)
// 22.9.2012 Turku RN / SKALLMAN GUNILLE, Ruotsi

 Onneksi hyvä seura sai pian unohtamaan tämän ei-niin-hyvän kehäkokemuksen. Mila EH ja Stella EH.

Loppujen lopuksi ei junnuista saanut kuin yksi narttu ERIn, joten ei me siihen nähden niin kovin huonosti pärjätty. Vielä olisi yksi näyttely tänä vuonna kuukauden päästä, mutta epäilen vahvasti, ettei meillä ole turkkia kovinkaan paljon silloin, joten mahtaako ERIä tulla silloinkaan. Jos ei, niin sitten lähdetään alusta keräämään ensi vuonna :)

Näyttelyn jälkeen Sonia kutsui meidän ystävällisesti kylään. Kahvitteluiden jälkeen lähdettiin vielä tekemään vähän lenkkiä Turun maastoihin, ja siellä saatiin napattua pari kuvaakin. 

 Stella, Sulo ja Mila

 Stella lähes 1v ja Mila 1v1kk Mila


 Mila pussaa

Mila 1v 1kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...