torstai 20. syyskuuta 2012

Viime viikon Match Show (12.9.-12 Harjavalta)

Nyt tulee postaus pahasti jälkijunassa, mutta viikko sitten keskiviikkona oltiin taas piiiitkästä aikaa mätsärissä vähän muistuttelemassa esiintymisjuttuja. Ensin piti mennä vaan Milan kanssa, koska sillä on vielä parit näytelmät syksyllä tulossa, mutta otin nyt sitten Sofinkin mukaan.

Hieno aurinkoinen päivä meille suotiin, mutta hieman tuli pimeää jo iltasella kun mätsäri järjestettiin melko myöhään. Meillä oli myös pienempää väkeä mukana, joten Mila pääsi heti alkuun lapsi ja koira -kehään Tildan kanssa:

 

Lapsi ja koira -kehässä taisi olla yhteensä kuusi tai seitsemän koirakkoa, ja Tilda ja Mila sijoittuivat hienosti neljänsiksi. Sai Milakin taas vähän lapsisosiaalistumista :)Tällä kertaa oli myös Milan ensimmäinen kerta aikuisten kehässä, kun tuo vuoden ikä on jo tullut täyteen. Mila oli jotenkin aika jännittynyt ja pälyili paljon ympärilleen. Viereisen kehän isot koirat vetivät Milan huomiota puoleensa. Mila sai sinisen nauhan ekassa kehässä, mikä ei harmita yhtään, mutta yllättävä kommentti tuli tuomarilta silti. Se sanoi nimittäin, että Milan kilpailupari sai punaisen sen tähden, että kyseisen koiran hyppely teki tuomariin vaikutuksen :D Mikähän sen mätsärin idea taas olikaan... ? :P


Videon pätkä:No hyvillä mielin mentiin sinisten kehään, mutta Milaa jostain syystä jännitti tuolloin normaalia enemmän ja katse vaelsi ympäriinsä. Kolmanneksi lopulta sijoituttiin. Oli hyvää treeniä silti kun nyt tulevana viikonloppuna  on Turun ryhmis ja ei olla taas yhtään esiintymistä reenattu.

Sofi oli myös aikuisten kehässä tietenkin, ja pariksi sijoittui toinen westie. Saatiin punainen nauha ja hienosti Sofi esiintyikin, mutta palkintopallille ei ylletty tällä kertaa.


Ja Sofistakin pätkä:Mukava reissu taas oli ja hyvää harjoitusta saatiin.


1 kommentti:

  1. Oli mukava tapahtuma taas kerran! Harjavalta oli muutenkin mukava paikka kaikin puolin!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...