maanantai 8. lokakuuta 2012

"Hyihyi mitä ihmeen ötiköitä!?"

Tämä oli siis ensimmäinen ajatukseni kun katsoin lenkin jälkeen Sofin naamaa ja turkkia. Tältä neiti näytti: (Kuvissa ei edes huomaa kuinka paljon noita pisteitä oikeasti oikeen oli)




Ihan kun pieniä kuoriaisia tai punkkeja tai jotain vastaavia olisi kiinnittynyt tuohon tukkaan. Mutta onneksi lähempi tarkastelu paljasti, että kyseessä olikin vain jotain ihmeen takiaisen siemeniä... Mutta nuo oli kyllä niin pirun tiukassa ettei harjaamalla lähtenyt, piti ihan sormin nyppiä ja yksitellen. Ja siltikin oli tiukassa. Nyt olen kolmeen kertaan lenkin jälkeen saanut noita nyppiä. Ei enää sinne siis lenkille mistä näitä ystäviä saa mukaansa... Harmi vaan kun olisi muuten niin hieno lenkkipaikka, jossa voi koiriakin pitää vapaana :/ Milan turkkiin ei nuo pirulaiset jostain syystä tarttuneet ollenkaan :o Yhdnen löysin. Kai niillä on sitten vaan niin erilainen turkinlaatu.

Lähes puolisen tuntia sai näitä "ötiköitä" nyppiä, mutta päästiinpäs niistä:

  Sängylle vaan, viisas minä... Tokihan ne tarrautui päiväpeittoonkin.


Onneksi on muutto VIIKON PÄÄSTÄ ;) Sieltä saa sitten alkaa etsiä uusi kivoja lenkkipolkuja :)


9 kommenttia:

 1. Meiltä löytyi Deaniltä kans noita outoja ökkimönkiäisiä!! :-o Kiva homma oli saada irti nuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, aika hassua kun Milaan ei tarttunut lainkaan vaikka liikkui ihan samoissa paikoissa kun Sofi :o Ajattelin, ettei sheltin turkkiin ehkä sitten tartu, mutta näköjään sitten tarttuukin. En sitten tiedä mikä oli :) Mutta inhottavia kyllä :/

   Poista
 2. Eeva, tuo on yksi kasvi,jota minunkin puutarhassa tai oikeastaan lehdossamme kasvaa. Se on kova leviämään ja meillä on oikein projekti kitkeä se pois heti kun näkee ja ennen kuin nuo liimamaiset siemenet kehittyvät. Ne kun tarttuvat koiraan, ei saa harjaamalla pois, vaan pitää yksitellen nyppiä. Joskus tartun saksiin ja leikkaan pahimmat tukot pois.

  Tuo on ihan tavallinen kasvi, mutta en nyt vain muista sen nimeä...Harmittava kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, meillä en ole ennen tuohon törmännyt, ainoastaan tuolla yhdellä lenkkipolulla :) Onneksi, koska olivat kyllä niin inhottavia!

   Poista
  2. Tummarusokki on näiden siementen omistajan nimi. Eksyin tähän postaukseen kun yritin etsiä googlella toista viheliäistä koiran turkkiin siemeniään kylvävää rehua. Tahmeita vihreitä siemeniä, jotka tarttuu koiran turkkiin ja liimaavat turkin ympäriltään takkupalloksi. (y)

   Poista
 3. Gaumee, ku me säikähdettiin ekas, että mitä hirmeitä otuksia oot turkkiis saanu. Onneks oli vaan takiaisensiemeniä. Huh.

  VastaaPoista
 4. Hyi kauhistus mitä ötiköitä! Onneks ei oo Vanillan turkkiin vielä ilmaantunut lenkeillä mitään öttiäisiä.

  VastaaPoista
 5. HAHA :D Anteeks nyt mut vähän nauratti toi et ne tarttu sit viel päiväpeittoon :D Mut onneks ei ollu ku takiaisen osasia :)Pelästyin eka et ne on jotain kusiaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo arvaa pelästyinkö mä kun pihalla näin sofin naaman ekaa kertaa, aattelin jo et joko se on törmänny punkkiarmeijaan tai sit penkonu just jitai kusiaspesään ja suututtanu ne ja saanu kimppuus! Mutta onneks noi oli vaan noinkin harmittomia :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...