torstai 4. lokakuuta 2012

Mila ja Didi mätsärissä

Eilen oltiin mätsärissä, jossa esitin Milan lisäksi myös meidän kevään pentueesta Didin. Didi täytti nyt 1.10. 5kk ja tämä olikin neidin ihan ensimmäinen match show. Vähän harjoiteltiin etukäteen kehän laidalla ja ihan hienostihan pikkunen parin harjoituksen jälkeen veti :) Vähän piti takapuolesta tukea seisoessa, kun istumista olisi hän tarjonnu melko mielellään. Kaikenkaikkiaan seisominen, ravi ja pöydällä olo sujui oikein mallikkaasti!

Poikkelehdin siinä sitten aikuisten kehän (Mila) ja pentukehän (Didi) väliä kun olivat samaan aikaan, mutta hyvin ehdein molemmat esittämään. Mila oli pienissä aikuisissa PUN- ja Didi pennuissa SIN-. Molempien esiintyminen meni kyllä hienosti.

 Länsimetsän Didi Tintarella 5kk

Mila ja Didi

Milan osalta taisi olla nyt tässä nämä mätsärit vähäksi aikaa. Tuntuu että alkaa menemään jopa huonompaan suuntaan esiintyminen jos liikaa käydään. Eikä Mila selkeästi niin kovin näistä jutuista nauti ja eipä noita näytelmiäkään ole tässä enää tämän vuoden puolella kun yhdet tulossa, joten ei tarvi senkään puolesta harjoitella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...