keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Maastoon tutustumista

Tultiin juuri metsästä, oltiin siellä vähän Milaa tutustuttamassa luontoon. Eipäs pelännyt pentu yhtään, toisin kun Sofi joka oli aika valppaana koko ajan, kun siinä ihan lähellä oli mopopoikia, jotka pärisyttelivät oikein kunnolla.
Hiukan oli jo hämärää, niin ei kovin hyviä kuvia tullut. Pentu varsinkaan ei oikein tykännyt poseerata ja sillä taisi sitäpaitsi olla niin paljon uusia tuoksuja haisteltavana, ettei jaksanut koko ajan kiinnostua minusta ja tyhmästä kamerasta joka räiskii valoa jatkuvasti päin naamaa :) Sofi on tainnut jo tottua tähän kuvaamiseen ja katsoo viisaammaksi katsoa siihen kameraan, tai muuten tämä pöpi vaan jatkaa kimitystään ja huutaa taukoamatta "Sofiii, kato tänne! Kato tänne nyt, Sofiiii! Kato mikä täällä on, mikä on! Mikä täällä on!? Sofiiii!" ;)


Sofi on tykännyt kyllä tosi paljon Milasta! Se jaksaa leikkiä sen kanssa vaikka koko päivän, eikä mitään hermostumisen merkkejä ole havaittavissa :) Olen kyllä tosi tyytyväinen, että otin näinkin pian Sofin jälkeen toisen koiran. Molemmat jaksaa vielä leikkiä eikä laiskota yhtään :) 

Ja muistutan vielä, että pari päivää aikaa osallistua arvontaan, mikäli et vielä ole osallistunut! :)

1 kommentti:

  1. Apua, multa mennyt ihan ohi että teille on tullu tällanen ihanuus! Onnea uudesta perheenjäsenestä, aivan mahdottoman suloinen!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...