lauantai 15. lokakuuta 2011

Mila saapui taloon!

Noniin, eilen sitten haettiin tämä ihanainen Mila-pentu meille. Lähes kaikki on mennyt uskomattoman hyvin. Olin varautunut siihen, että automatka on vikinää ja vinkumista ainakin puolet ajasta. Mutta tämä neiti ei päästänyt pihahdustakaan! Eikä ollut pätkääkään levoton. Nukkui sikeästi koko matkan sylissä :)

No päätettiin sitten, että koska tultiin niin myöhään kotiin niin Sofi saa nukkua ensimmäisen yön meidän porukukoilla kun se siellä oli jo valmiiksi hoidossa sillä hetkellä. Sai Mila sitten tutustua rauhassa meidän kotiin. Aika arka se oli ensimmäiset puoli-tuntia, mutta sitten alkoi innokkaasti tutkimaan ja nuuskimaan paikkoja. Alkoi jopa leikkimään melko pian. Yön se nukkui omassa pedissään meidän sängyn vierellä eikä vikissyt yhtään. Saatiin nukkua aamuun asti ilman herätyksiä, ja siitä samasta paikasta Mila löytyi mihin se oli ilalalla nukahtanut :) Iloisesti sekin sitten heräsi samaan aikaan kuin mekin vähän ennen yhdeksää.  En olisi ikinä uskonut että voi mennä näin hyvin!

Tänään sitten esiteltiin Mila Sofille. Kun Sofi aamulla tuli kotiin, niin olihan se jonkinverran valppaana ja häkeltynyt kun koko kämppä haisee pennulle. Alussa oltiin hieman varuillaan Sofin kanssa kun se oli niin jännittyneen oloinen. Mutta kun päästettiin Sofi kunnolla tutkimaan ja annettiin sen hihnassa seurata pentua, niin sitten se rentoutui. Hyvin pian päästin Sofin vapaaksi eikä kertaakaan ole ärähtänyt pennulle. Nyt ne tulee älyttömän hyvin toimeen, paremmin kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa! Huomaa kyllä että tuo Sofi hiukan osaa itseään varoa, kai se tajuaa että täällä on pentu nyt.

Mila on kotiutunut aivan älyttömän hyvin, olen niin helpottunut ja onnellinen! <3 Nyt molemmat koirat vetävät sikeitä tuossa lattialla :)

Tässä ekana iltana kun Mila oli meillä yksin ilman Sofia:
Ja sitten seuraavana päivänä, eli tänään, Sofi ja Mila pääsivät tutustumaan:

Ja vielä yksi video:

4 kommenttia:

 1. Eikä!!! Ihana tuo Sofin tuijotus "Mikä ihme sinä oot ja mitä ihmettä siinä touhuat..." <3 Tuleepa elävästi mieleen Sagan vauva-aika :)

  Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, juu onhan Sofi ollut aika ihmeissään mutta onneksi on hyvin ottanut vauvelin vastaan! Seurailee kyllä pentua joka paikkaan, mutta kaipa tuo ihmetys muutaman päivän kuluttua laimenee :)

  VastaaPoista
 3. Eeva, voi mikä ihanuus♥

  Onnea perheenlisäyksestä ja miten kivaa, että Hallitseva Kuningatar otti Milan noin upeasti vastaan!

  VastaaPoista
 4. Oih, mikä suloisuus♥

  Hyvinhän se Sofi on suhtautunut pentuun! :) Pian ne peuhaa ja riehuu ympäri taloa, kun tutustuvat!

  Mistäpäin Mila tuli? Paljon onnea pennusta vielä kerran! :-)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...