sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Uusia UPEITA vermeitä

Saatiin tuossa perjantaina kaverilta tytöille tilaamani uudet Helmi-pannat ja -hihnat. Sofi sai reilu vuosi sitten jo kaksi puolikurkkaria Helmipantaa. Tässä nämä meidän uudet ihanat setit:

Sofille ruskea panta-hihna -setti. Tällä kertaa tilasin solkipannat molemmille.

Milalle musta vastaava setti. Piti ensin molemmille tilata samanlaiset, mutta totesin sitten että Milalle sopikin paremmin nämä kylmät sävyt ja Sofille tuo ruskea :)
Lisäksi tilasin tytöille jakajan, kun sellaisellekkin varmasti joskus on käyttöä.
Myös äiti tilasi Nellalle (ruskea) ja Lunalle (v-pun.) omat puolikurkkarit.

Yritin ottaa tytöistä kuvaa uudet vermeet päällä, mutta jälleen kerran totesin että kovin hankalaa ottaa yksin koirista hyvää kuvaa, niin että pannatkin näkyisi :) Ensimmäiset otokset näytti tältä:


Lopulta sain koirat jotenkin järjestykseen:

Mila / Sofi

 * * *

Sitten vielä hiukan lisää turinaa tuosta tossu-asiasta, josta höpötin jo edellisessä postauksessa. Niin kuin silloin totesin, olen nyt löytänyt ihan hyvät tossut, mutta vieläkään ei ole sellaisia tossuja tullut vastaan, jotka ei yhtään prutkuttaisi tai vääntyilisi jalassa. Kävin eilen paikallisessa eläinkaupassa, ja arvatkaas mitä myyjä suositteli? Sukkia! Olin kovin epäileväinen ja sanoinkin ettei ne voi pysyä koirien jalassa ollenkaan. Myyjä kuitenkin vakuutteli, että monet on kehunut että sukat ne juuri jalassa pysyykin. No minähän sitten ostin tytöille molemmille omat sukat! Oi voi, muistan vielä joskus naureskelleeni kaupassa, että kukahan tuommoisiakin ostaa... :)


Nyt kuitenkin on pakko myöntää, että nämä sukat oli erittäin positiivinen yllätys! Ne pysyvät jalassa tosi napakasti, koko lenkin aikana ei tarvinnut korjata kertaakaan! Tokihan ne tossut on vahvemmat ja varmasti paikallaan jos kovin pitkään suunnittelee olevansa ulkona, mutta tavallisella lenkillä nämä oli kyllä ihan superit! Suosittelen kokeilemaan jos tossujen kanssa on ongelmaa :) Meillä ainakin toimii. Ja kaikenlisäksi; koirat ei huomaakkaan näitä! Ovat jopa tassutellut näillä sisällä tämän aamun, eikä yhtään yritä ottaa pois ;D Ja näin ei ole koskaan ennen käynyt.

Meillä nämä on kokoa M, sopivan napakat :)



Eihän meillä nyt normaalisti mitään sukkia sisällä pidetä, mutta kokeilit nyt vaan että miten ne jalassa pysyy. Ja mitään ongelmaa ei ollut, päin vastoin. Tässä minun lutuset ottaa rennosti sukat jalassa <3:




Tällaista tällä kertaa! Onneksi pakkaset on kuulemmat lauhtumassa, joten saa hiukan tätä koirien pukemistakin jättää vähemmälle :)

Hyvää sunnuntaita ja vaalipäivää kaikille! Tänään vaihtuukin sitten presitentti. Täytyykin tästä vielä ehtiä äänestämään ennen kun illalla menen koirien kanssa koirakouluilemaan :)

9 kommenttia:

  1. Hei! Mä oon meidän tytöille kans etsiskellyt sopivia tossuja, jalat kun palelevat helposti. Minkä nimisestä kaupasta sä noi sukat hommasit? oliko paljon hintaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista nyt millään sitä kaupan nimeä vaikka yritin googlettaakkin. En tiedä mistäpäin Suomea olette, mutta se oli täällä Porissa paikallinen pieni eläintarvikeliike Vanhassakoivistossa. Mutta olen kyllä nähnyt tuollaisia muissakin eläinkaupoissa, että varmasti löytyy sieltäkin päin missä te satutte asumaan :) Toiset maksoi 5€ ja toiset 6€, paljon halvempiakin kuin kunnon tossut :)

      Poista
  2. Kyllä on nyt tytöillä värmeet vimpan päälle hianot. Mullakin on noita Helmi-pantoja, muttei niissä on timankeja. Noi sukat on kyl huiput. Täytyy etsiä itsellenkin. Mullahan on ne töppöset, jotka makso 30 eurooa. Melko kallista, mutta ovat kyllä olleet huippukätsy pakkasella.

    Te tytöt ootte kyllä mahottoman kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta paljon! Ai sullakin on, hieno homma! Me käytetään vallan Helmejä :) Ja kyllä vaan kantsii ettii tommosseet sukat, ne toimii.

      Niin ja meidän tytöt on tosi otettuja, kun tommonen komea ruskeaverikkö käy meitä täällä usein katselemassa ;)

      Poista
  3. Helmi-tuotteet on ihania! Leikkimielisesti voisi sanoa, että harmi, kun Aatu on poika; tytöille saa niiiiiiin herkullisia pantoja ja hihnoja että! :)

    Aatulla on pitkään ollut fleece-tossut käytössä pakkasilla. Sukkia on pidetty sitten sisällä, jos on ollut tassuissa ongelmaa. Sukkina olen pitänyt vauvojen sukkia (en ole koirien sukkiin aikaisemmin törmännyt). Sukat ovat siitäkin kivat, että ne on huomattavasti helpompi pukea kuin tossut. Voi myös olla, kuten huomautatkin, että sukat eivät häiritse koiraa niin paljon kuin tossut. Sukat ovat varmasti kevyemmät ja joustavammat jalassa. Nyt siis koirien sukkia metsästämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän herralle sopisi sitten hyvin jokin vähän miehekkäämpi panta, ja mikä ettei pojalle voi jotain herkullistakin ostaa :) ei se tänäpäivänä ole niin nöpönuukaa ;)

      Joo me tosiaan ihastuttiin noihin sukkiin, niin kätevät :) helppo sujauttaa jalkoihin ja pysyy hyvin kunhan on oikean kokoiset :)

      Poista
  4. Ihanat kuvat tytöistä pannoissaan! <3 Mä kopsailen noi asiakasgalleriaani, kiitos vain:))

    Ja noista sukista, mekin taidetaan hakea tuollaiset kun Venlalla varsinkin tassut palelee nopeasti pakkasilla, ja lumet jää varpaiden väliin ikävästi kiinni. Kiitti vinkistä! ;)


    LindaS

    VastaaPoista
  5. Voihan vautsi mitä pantoja! Helmi tekee kyllä aivan tajuttoman kauniita kaulapantoja.
    Liityin tämänkin blogin lukijakuntaan :)

    VastaaPoista
  6. Mahtavat!

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...