perjantai 23. maaliskuuta 2012

Mila 7kk ja Sofin aarteenpiilotusta

Edellispäivänä Mila pyöräytti täydet 7kk mittariin. Paino ei ollut viime mittauksesta noussut eikä korkeutta ollut tullut lisää, saattaapi siis olla että kasvu on tyssähtämään päin. Nyt tavallaan silti olen alkanut toivomaan agilityn kannalta että Milasta olis tullut vielä sentin tai kaks korkeempi, mutta sitten taas näyttelyitä silmällä pitäen on hyvä jos nyt kasvaminen jäisi tähän. Mutta kasvaa mitä kasvaa, ihana tyttö Mila joka tapauksessa mielestäni on<3

7kk (säkäkorkeus 36cm, paino 7,1kg)

Eilen illalla koirat sai isot makoisat luut kalvettavaksi. Oli oikeen niin makoisat, että Milalta pääsi elämänsä ensimmäinen murahdus, kun Sofi uhkaavasti käveli Milan luuta kohti. Tosi täytyy sanoa, ettei se niin kovin vakuuttava murahdus ollut ;)Tarpeeksi syötyään Sofi tapansa mukaan piilotti aarteensa. Sopivaa paikkaa etsittiin kauan kanniskellen luuta ympäri takapihaa. Lopulta terassin kulmalta löytyi sopiva kätköpaikka. Harmi vaan, että eräs harmaakirjava takapiru seurasi tapahtumaa etäämmältä valppaana...huomasiko kukaan... (??)
Lopulta aarre oli kätketty, mutta niinhän siinä sitten kävi, että kun tilaisuus tuli niin tämä toinen tarkkailijaosapuoli meni ja löysi heti Sofin tärkeän kätkön!

Voi ei...
Kun luut oli syöty ja kätketty, mentiin takaisin sisälle. Sofi sai paistatella iltaa lempipaikassaan takkatulen äärellä. Mila ei niin välitä kuumasta, mutta Sofi taas on aina ihan melkein nokka kiinni liekeissä :)Mila vain kurkkasi takkaa ja häipyi sitten sen edestä paistattelemasta. Sofi taas makasi tuossa matolla koko palamisen ajan. Se ihan tosiaan rakastaa olla tuossa takan edessä, vaikka osaakin olla noin älyttömän surkean näköinen aina kuvissa :D Näyttää ihan siltä kun haluaisi sanoa, että "Älä pakota mua olemaan tässä, pliiiis" ;) Ja kurat naamalla vielä antaa oman sävähdyksensä ;)

1 kommentti:

  1. Sofi sä voisti olla ihan hyvin mäykkykin, kun tykkäät noin paljon lämmöstä.

    Ootte taas touhunneet kivoja juttuja ja olleet niin sievinä että.

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...