keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Posti toi Milalle paketin

Olen jo pitempään halunnut ostaa Milallekkin kura-/sadehaalarin, mutta minua on toppuutellut ensinnäkin se, etten tiennyt Milan lopullista kokoa, ja toiseksi Hurtan haalareiden hurja hinta (n.40€ riippuen mistä ostaa).

Nyt Milan kasvu on kuitenkin käytännössä loppunut, joten lähdin etsimään sopivaa pukua. Ensiksi törmäsin Mustin ja Mirrin tarjoukseen, jossa näitä kyseisiä haalareita saa vain 5€ kipale! Mutta piru vieköön eihän siellä meidän kokoa ollut! (Mutta vinkkinä; se tarjous on edelleen voimassa, joten jos on sadehaalarin tarvetta niin sieltä vaan tilaamaan!!) Vaikka meille ei löytynytkään oikeaa kokoa, niin melko halvalla kuitenkin löysin Huuto.netistä käyttämättömän Hurtan haalarin joka maksoi 10€.

Hurtta Classic ulkoiluhaalari Arctic (koko 353)
Siinä siis Milan uusi puku :) Itse tykkään paljon enemmän näistä Hurtan klassisista haalaresista, kun niistä uusista malleista.

Myös Sofilla on vastaavanlainen haalari, mutta eri väreissä. Alla oleva kuva on siis otettu tämän vuoden tammikuuss (ja niinkuin näkyy, haalari pitää myös hyvin lumipaakut minimissä nuoskakeleillä ;))

Hurtta Classic ulkoiluhaalari Siberia (koko 321)
Nyt kelpaa rällästää kurakeleillä! ;)

EDIT// Katselinpa vielä tarkempaa noita Mustin ja Mirrin tarjouksia ja tilaukseen lähti nyt minultakin molemmille tytöille siniset Hurtan puolikuristavat pannat 3€  kipale! Ei ole kyllä hinnalla pilattuja ;) Ja postikulutkin 0€, koska valitsin toimitustavaksi noudon Porin M&M-myymälästä. Eli toimituksineen kaksi pantaa 6€. ei paha... ;)
kuva

6 kommenttia:

 1. Kiitos ihana Eeva vinkistä! <3 Kävin heti tilaamassa meidän tytöille ja Jimille omat haalarit. Hinta EI todella kirpaissut! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että jollekkin oli myötyä vinkkauksestani! :) Ei tosiaan ollut kalliita ei! :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, laitan Merille tiedoksi.

  Noinkohan ajattelevat, että 'mentäis mieluummin suihkuun lenkin jälkeen;-)'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä haukut ei kyllä mieluusti suihkuun mene, varsinkaan Mila :) Sofi taas aika nätisti suihkussa, mutta pitää muutenkin vedestä (Mila taas ei astu edes lätäköihin) :)

   Poista
 3. Voi että, ihania hurttia!
  Tommonen haalari olis tällä säällä kyllä enemmän ku tarpeen

  VastaaPoista
 4. Eikä! :) Meidän westille Elvikselle etsin samaa pukua! :) Niiiiin söpö. <3 Anna rapsutukset!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...