sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tyttöjen match show Merikarvialla

Nyt on meillä taas takana meneväinen viikonloppun koirien kanssa. Muutama tunti sitten kotiuduttiin Merikarvialta, jossa oltiin vähän leikkinäyttelemässä match show:ssa. Nämä olivat hmmm... molemmille toiset mätsärit vissiinkin. Kumpikaan ei ekalla kerralla oikeen pärjännyt vaan siniset nauhat saatiin kouraan. No harjoittelu on näemmä kannattanut, nimittäin molemmat sai punaiset nauhat ja olin kyllä tosi tyytyväinen molempien esiintymiseen! Hienoja tyttöjä oli, ylpeä sain olla <3

Sofi kisasi aikuisten kehässä kaikkien alle 40cm koirien kanssa. Lonkalta voisin heittää, että meidän sarjassa oli koiria reilut 30..?? No Sofi yllätti minut aivan täysin sijoittumalla punaisten toiseksi! Neiti hoisi homman kyllä niin hienosti tänään<3

Sofi PUN2 (aikuiset alle 40cm)
Mila tietenkin kisasi pentusarjassa. Tämä tytteli sai punaisen nauhan, mutta sijoutusta ei sen kummemmin saatu, hieman nimittäin pelotti ne muut koirat siellä kehässä. Jänskättäminen vei siis huomion keskittymiseltä, vaikka tosi hienosti Mila siitäkin huolimatta oli. Tuomarikin tuli meille oikein erikseen sanomaan, että tosi hieno koira ja hienosti osaa esiintyä, mutta jännitystä pitäisi yrittää saada pois. Eli ei muuta kuin kokemusta vaan enemmän hankkimaan :)


Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvä mieli mätsäripäivästä :)Näissä mätsäreissä oli muuten myös lapsi ja lelukoira -sarja, en ole semmoiseenkaan ennen törmännyt. Aika hauskan näköistä oli kun lapset noiden pehmolelujensa kanssa esiintyi kehässä ;)


Meidän viikonloppuun kuului myös muutakin puuhastelua. Perjantaina oltiin Sulon ja Stellan kanssa lenkillä, mutta laitan siitä enemmän kun saan kuvia ensi viikon puolella :) Eilen lauantaina oltiin mökillä taas paistattelemassa kaunista päivää koko lauman kanssa:

Mila ja Sofi järven jäällä

Milalla "tosi" rodunomaisesti häntä pystyssä ;)

Järvenjäällä oli kivaa juosta kilpaa :) /Mila ja Sofi

Sofi auringonlaskun valossa :)

heinänsyöntiä
"whiii!"


Vapaana oli ihanaa juosta!

<3

Kaunis Mila-tyttelini <3Mila ihan onnensa kukkuloilla kun joku viitsii jahdata sitä :)

Luna

Luna
Nella kierittelee lumessa

Nella
minä ja Luna :)

 Aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille!! :)

1 kommentti:

  1. Voi että tytöillä meni sitten tosi hyvin noissa mätsäreissä!!:) Paljon onnea vaan;)

    Ihania mökkeilykuvia oot taas ottanut, varsinkin tuo yksi Lunan kuva on ihana missä se istuu jäällä yksin. <3

    Terkuin;
    LindaS

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...