sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Helsinki KV 17.6.

Tänään suunnattiin Sonian ja sheltti-tyttösten kanssa Helsinkiin näyttelyyn. Ja niin kuin pelättiin, koko päivä satoi aivan kaatamalla. Kateellisena katseltiin ihmisten telttoja, kun itse yritettiin pysytellä kuivina sateenvarjojen sun muiden suojien kanssa :P Koirat joutuivat odottelemaan kopissa, eitteivät ihan litimäriksi olisi tulleet. Ja silti ne kastuivat ennen kehään menoa kun ei niitä saanut kuivana pidettyä edes sateenvarjoilla (itse kastuttiin siis myös erittäin kiitettävästi kun sateenvarjot suojasi koiria;D) ja pyyhkeillä kuivailtiin jatkuvasti tuloksetta.

Kehään astelin siis lähes uitetun koiran kanssa, mutta eipä ollut kisakumppanitkaan pysyneet kuivina. Tämä oli nyt siis Milalla ensimmäinen kunnon virallinen näyttely, eli junnuissa oltiin. En tiedä mikä milan keskittymisen vei, juoksut vai kaatosade, mutta namit eivät jaksaneet kiinnostaa sitten yhtään. Seisomisesta ei tullut oikein mitään eikä pöydälläolokaan kovin mallikas esitys ollut. Toisaalta täytyy sanoa, että tuomari oli kovin hätäinen, ei ehtinyt Mila edes kunnolla rentoutua kun sain jo käskyn laskea koiran takaisin maahan. 

Milan kehässä oli kuusi junnunarttua, joista tuomari antoi kahdelle EH:n ja neljälle ERI:n (Mila mukaan lukien). Tästä olin niin ylpeä, en uskaltanut toivoakkaan ERIä :) Kilpailuluokassa sijoituttiin sitten kolmansiksi kahden tricolorin jälkeen. 

Vaikka keli oli siis mitä kamalin ja ajomatka Porista Helsinkiin melko pitkä, niin en voi olla kuin tyytyväinen reissuun, olen niin tyytyväinen Milan tuloksesta <3 Ja seura oli hyvää, kiitos Sonia ja Stella ;)

Arvostelu oli oikein mukavaa luettavaa, vaikkakin melko suppea:

"Feminine bitch. Well set ears. A little round eyes. Good topline. Well placed and carried tail. Moves well." JUN-ERI JUK3.
(Vapaa suomennos: Feminiininen narttu. Hyvin asettuneet korvat. Hieman pyöreät silmät. Hyvä selkälinja. Hyvin asettunut ja kannettu häntä. Liikkuu hyvin.)
// 17.6.2012 Helsinki KV / BADEN MARIANNE, Tanska

Kuvia ei tullut otettua, koska niistä olisi tullut mahdollisimman epäedustavia, sen verran märkiä oli koirat! Varmaan olisi kamerakin hajonnut, jos olisi sen siihen kaatosateeseen esille ottanut...

Poseerauskuvan tilalla pari päivää sitten napattu kuva kukasta ja Milasta:


Myös Stella pärjäsi tosi hienosti pentuluokassa tuloksella PEK2 KP. Stellan näyttelykertomuksen voi lukea täältä, kunhan Sonian sen ehtii sinne kirjoittaa ;)

...niin ja:

OSTOSLISTALLA:
-näyttelyteltta!

3 kommenttia:

 1. Epäedullisia vai epäedustavia kuvia? ;) hehhe, joo ihan hyvä että säästettiin kamerat rikkoutumiselta! Onnea nyt vielä täälläkin ERIstä!<3 Soitellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä, eiks se oo sama asia? ;D tai no ehkä se ei tarkot ihan samaa, mut kyl jokku puhekieles mun mielest tollee sanoo, kai :D Ehkä mä muoksin sen noin ku ehdotit :P Tänks, onnea teillekkin! <3 Juu soitellaan, mulla on muuten ma-ke aamuvuoroja 7-15 ja to ilta 13.30-21.30. Ehdottel jos sul sopii jossai vaihees tul pentui kattoo, myös juhannuksen jälkee ehtii viel jos ei löydy sopivaa aikaa nyt viikolla :)

   Poista
 2. Näyttelyteltta on kyllä kätevä kapistus jos kesäisin paljon kiertelee näyttelyitä :) Itse ostin teltan viime vuoden keväällä ja käyttöä on ollut ehkä neljä kertaa :D Mutta niilläkin kaikilla kerroilla on satanut vettä eli onneks se teltta on ollu :D Harmi kun asut niin kaukana, multa olis liienny telttaa lainaan kun meillä on näyttelyrintamalla tää kesä hiljasempaa :)

  Onnea Milan hienosta junnudebyytistä! :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...