sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viikkoa taaksepäin

Nyt onkin vierähtänyt viikko viime päivityksestä (ellei haastepäivitystä lasketa). 

Sofi aloitti edellisviikolla tokon alkeet, mutta meillä jäi nyt heti jättelyssä kakkoskerta väliin tällä viikolla, koska Sofi oli melkoisen kipeän oloinen, oksenteli, oli levoton ja väsynyt. En raaskinut sitä sitten sinne viedä. Onneksi kipuilu parani yön aikana.

Tämä kurssi on siis meidän eka ulkokurssi, joka kyllä luo oman haasteensa, se tuli huomatuksi jo ekalla tunnilla. Sofi, joka on todella hyvin jaksanut aina sisätreeneissä keskittyä ja tehdä, niin oli aivan omissa maailmoissaan tuolla toko-tunnilla! Hajut veivät mukanaan, samoin kuin taustalla olevat satunnaiset koirakot. Jo pelkkä sivulle meno oli haastavaa, vaikka Sofi oikeasti osaa sen tosi hyvin. No, täytyykin enemmän alkaa harjoitella tuota häiriötreeniä kotonakin, ettei vain sisällä ja omassa pihassa :)

Mila, Sofi, Sulo, Stella

Oltiin reilu viikko sitten Sonian ja koirien kanssa Porin metsässä lenkkeilemässä ja sieltä nämä pari kuvaa sitten. Koko matkan ajan oli metsää ja luontoa ympärillä, mutta me tytöt tietenkin sitten valittiin yhteiskuvapaikaksi ylä-kuvassa näkyvä "kaunistaustainen" kohta ;D
Tällä viikolla käväistiin myös Yyterissä juoksentelemassa. Sofi jälleen kerran löysi sopivan hevosenkakkakasan, jossa kieriä. Mikä ihme niissä läjissä on kun täytyy aina laittaa selälleen niiden päälle ja hieroa itseensä :) No nämä hiekkaiset ja kakkaiset koirat saivat sitten kotona kunnon saippuapesut. Nyt täytyykin Sofia varjella näiltä suttaantumisilta, koska reilun viikon päästä olisi trimmi eikä sitä ennen sovi käydä pesulla.

 

Lunan pennuista tietysti myös muutama sana. Hurjasti ovat kehittyneet, leikkiminen on tullut osaksi hereilläoloaikaa, myös hampaat ovat alkaneet hyvää vauhtia kehittymään ja pureminenkin on tullut kuvioihin. Niin ihmisten vaatteet, kuin sormet ja varpaatkin joutuvat usein kohteeksi ;)

Nämä kuvat jo lähes viikon vanhoja, tässä pennuilla ikää 4 viikkoa ja yksi päivä:

 Daisy, Aleksi (poikakin on saanut kutsumanimen vihdoin ;)) ja Didi

Aleksi, Daisy, Didi
Seuraavissa kuvissa pennut 4 viikkoa ja 3 päivää:

 Aleksi, Didi, Daisy

Luna ja pennut

Aleksi, Didi, Daisy

Ja vielä lyhyt kymmenen sekunnin videopätkä pennuista tutustumassa ulkoiluun:


Tänään yritettiin vaivihkaa ottaa pennuista seisotuskuvia, mutta ei nyt tämän parempia vielä tässä vaiheessa saatu :)

 Aleksi
 Daisy

Didi

Tänään oli myös mätsäri Porissa. Hmmm.. Kamala keli oli, satoi ja tuuli ja oli kylmä. Eipä ollut paljon tullut ihmisiä ja koiria paikalle. Muutenkin oli vähän kummallinen ja sekava mätsäri. Pentukehässä ensin juostiin, sitten Mila arvosteltiin maassa sitten juostiin sitten arvosteltiin pöydällä. Sitten piti odotella kehässä kunnes kaikki koirat oli arvosteltu yksitellen. Sitten taas juostiin ja seisottiin. Mitään nauhoja ei siis jaettu, vain sijoitukset. Loppujen lopuksi oltiin kolmansia. 

Mila esiintyi melko nätisti, hieman oli levottomuutta, joka varmasti johtui minusta, koska minun olisi pitänyt olla samaan aikaan Sofin kanssa pienten aikuisten kehässä. Itsellä meni vähän siinä pasmat sekaisin, kun piti Milan kanssa odotella kehässä kaikkien koirien yksilöarvosteluja... Ja sitten selvisi ettei Sofia ollut koko aikuisten listassa, vaikka olin sen kyllä ilmoittanut ja numerolapunkin saanut. Saatiin sitten pentujen kehän jälkeen mennä suoraan aikuisten kehään Sofin kanssa. Ja kun kauheassa kiireessä ja ihan kylmiltämme mentiin siihen kehään esiintymään niin oltiin sitten molemmat ihan pasmat sekaisin, ja sininen nauhahan sieltä  tuli. No sinisten kolmansia sitten oltiin Sofinkin kanssa. 

Kaikenkaikkiaan melko turha reissu, mitään kovinkaan hyviä kehäkokemuksia ei tästä nyt saatu, pelkkää sekasortoa koko mätsäri meidän osalta :)

Sofi SIN3 ja Mila pentujen 3. Palkinnoksi tytöt sai  Tassuväen tavaratalon kuvastot, ruusukkeet, ihmisten heijastimet, purunamit, sekä Sofi aivan liian ison jättipannan ja Mila chihu-kokoa olevan minipannan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...