tiistai 12. kesäkuuta 2012

Nyt juostaan ja trimmataan

Eilen aamulla huomasin meidän valkoisella päiväpeitteellä kaksi pientä punaista veritahraa ja saman tien välähti ja menin tarkastamaan Milan alapää-tilanteen. Ja kyllä vain, meidän 9kk vauvalla alkoi ensimmäiset juoksut! Sitä ollaan virallisesti isoja tyttöjä nyt sitten :) Näyttää kyllä siltä, ettei tämä neiti osaa lainkaan pitää itseään puhtaana, joten pitänee harkita pöksyjen laittoa... Tai no ainakin kun vierailulle mennään jonnekkin, ehkä en kotona jaksa kuitenkaan pitää.. :P Nyt vain toivon, että juoksut ei muuta Milan käytöstä paljon ja että esim. tulevissa näyttelyissä jaksaa keskittyä siitäkin huolimatta. Niin ja TOIVOTTAVASTI näiden juoksujen jälkeen ei tipu kaikki tukka pois, nimittäin sitten menee heinäkuun näyttelyt vähän lörinäksi :/ 


Sofikin on tänään huomannut Milan juoksut, yrittää omalta osaltaan vähän avittaa Milaa saamaan pentuja... hömppä tytsy :)

Tällä hetkellä meillä on myös ajankohtaista vähän trimmailla näitä karvakasoja. Milalla on ensi viikonloppuna Helsingissä näyttely (junnuissa, eli ensimmäinen virallinen-virallinen näyttely iiik!) ja korvakarvat hapsottavat aika lailla, joten näin muutamaa päivää ennen onkin hyvä vähän napsaista ylimääräisiä hapsuja pois. (Taavi-sheltin omistaja on juuri postannut hyvät ohjeet sheltin korvien siistimiseen, kyseiseen postaukseen pääset tästä).

Meiltä ei tällä kertaa mitään ohjeita heru, mutta ennen-jälkeen kuvaa kylläkin:


Myös tassut saivat pienet siistimiset, vaikka ne eivät niin kovin pahassa kunnosssa olleetkaan. Tässä vain tassujen alta kuvaa. Päältä ei paljon tarvinnutkaan leikellä, kun olivat siitä niin siistissä kunnossa muutenki.


Nyt ollaan nättinä ja valmiina näytelmiin!

Myös Sofin trimmi oli tänään, tällä kertaa ihan ammattilaisella. Eli minä jätän nyt omat trimmausharjoitteluni hetkeksi taka-alalle ja annan Sofin osaavampiin käsiin näin ennen näyttelyitä. Kuuden viikon  kuluttua (eli viikkoa ennen näyttelyitä) Sofille tehdään vielä kunnon näyttelytrimmi. Tällä kertaa muutos oli tämän näköinen, Sofi näyttää vihdoin westieltä:

Tosi huono tausta kyllä tuossa toisessa kuvassa, hitsiläinen :/ Edelleen Sofin turkki on tooosi puutteellinen, mutta näillä nyt on mentävä... Ehkä ensi vuodeksi ehtisi saamaan tuon oikeanlaiseen kuntoon :)

4 kommenttia:

 1. Vau mikä muodonmuutos Sofilla! :) Kyllä sen turkki on musta koko ajan parantunut nyt kun oot jaksanut trimmailla :) Onko trimmauttaminen muuten kallista? Hyvin muuten siisteit Milan, shelttiähän ei oikeesti edes trimmata, sitä vain siistitään ;) Tosi kiva jos saadaan huomenna vähän apua, tarvii myös tehdä jotain meidän kauheille hapsuille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mutta silti Sofin turkki on ihan liian hento näyttelyihin :) Aika kallista lystiä on, tässa Porin ainoossa hyvässä trimmispaikassa on melko tyyriit hinnat (65€ kerta), mutta talvella aiotaan käydä tampereella, niin että viedään koko lössi samalla kertaa ja käydään itse shoppaamassa, siellä maksaa 35€ kerta ja tulos yhtä hyvä :)

   Joo tulee vähän noita termejä käytettyä sekaisin, mutta eipä kai se niin vakavaa ole :D Jeps, tänne vaan! :)

   Poista
 2. Hienot korvat tuli ^_^
  Pidämme peukkuja, että turkki pysyy!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä Nakkilas on suht edullinen paikka, joka trimmaa ihan kivasti ! Ainakin mun täti käy siellä trimmauttamassa westiensä. :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...