maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannuksen viettoa

Tämä juhannus vietettiin hyvässä seurassa Merikarvialla saaressa, jossa koiratkin saivat mielin määrin temmeltää. Sofi ja Mila saivat koiraseuraa Helmi ja Venla cottoneista. Venla ja Mila varsinkin olivat hyvin kiinnostuneita toisistaan, kun molemmilla juoksut menossa ;) Onneksi oli vain tyttökoiria liikenteessä, niin ei tarvinnut olla huolissaan semmoisista jutuista.

Venla, Helmi, Sofi ja Mila

Oli todella hieno ilma juhannuksena, ei liian kuuma mutta sopivasti hieman yli 20 astetta joka päivä, ei satanutkaan yhtään vaikka hiukan sellaistakin mahdollisuutta luvattiin. Sofi kävi uimassa kertaa sata, Mila tyytyi vain kastelemaan koipiaan ja kahlaamaan. Lähtipä Sofi liian suuren kepinkin perään (kuvassa yllä) veteen, ja meinasi ihan hukkui sitä hakuessaan! Olisi niin kovasti halunnut sen rantaan tuoda, mutta keppi oli vähän liian iso pala Sofille eikä Sofi sitä sitten saanut rantaan raahattua. Olin jo menossa sitä vedestä hakemaan, kun näytti siltä että uppoaa kohta koko koira veden alle, mutta onneksi se luovutti lopulta ja ui ilman keppiä rantaan.

Kamera oli taas täynnä koirakuvia, ja ihmisiä tuli vähemmän kuvailtua vaikka niitäkin jonkin verran. Mitenköhän tässä aina näin käy? :)Mila oli myös ensimmäistä kertaa moottoriveneessä (ja veneessä yleensäkkin). Eipä ollut moksiskaan menosta ja oli veneessä kuin vanha tekijä :) Sofi nautti myös täysin rinnoin tästä tutusta hommasta.Pari sanasta ja muutama kuva vielä pennuista, jotka jo hurjaa vauhtia lähestyvät luovutusikää. Huomenna pennut täyttävät jo 8 viikkoa huh!

Elikkäs pennut pääsivät juhannuksena myös mökkeilemään, vaikkakin toisaalla kuin me. Vanhempani sekä Luna, Nella ja pennut olivat Harjakankaalla viikonlopun:

Didi, Daisy, Aleksi

 Aleksi

  Didi

 Luna ja Daisy

Aleksi ja Daisy


Ja tämä video tulee taas vähän jälkijunassa, pennut tässä nimittäin vajaa seitsemänviikkoisia:Tänään tuli myös pentujen rekisteripaperit. Ja pennut näkyvät myös jo KoiraNet-jalostujärjestelmässä:4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja hauska video :) Lähteekö pennut vasta perjantaina? Meen sillon yöksi töihin et päivällä vois ehtiä moikkaamaan jos sillon vielä ehtii tai laitaks mulle vaikka fb:ssä ajat jollon niitä vielä SAA tulla katsomaan :)? Haluisin niin nähdä ne ja Stella haluu leikkimään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ja mä vastasinki sul jo faceen :P mut siis didi lähtee pe ja kaks muuta vast viiko-pari pääst vissii. Mut joko sillon to aamupäiväl tai perjantaina kolmen jälkee. sillo tullaa kyl samaa aikaa hakee pentuu et en tiiä onko hyvä aika :) vaik ei mua haittaa vaik olisitte samaa aikaa paikal :)

   Poista
 2. Niin muuten, meneekö teidän koirilla koskaan lihakset jumiin kun käytte mökillä? Mun on pakko viedä noi molemmat koirahierojalle tällä viikolla, koska vetivät itsensä niin juntturaan molemmat kun riehuivat niin kovin siellä ollessa (molemmat kävelee ihan huonosti)... Tulee kalliiks nää mökkireissut jos joka kerta riehuvat noin! :D Täytyis vähän koittaa varmaan rajottaa sitä riehumista sitten tai sitten täytyis päästää ne juoksemaan useemmin? Onko parempia vinkkejä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enpä oo huomannu et olis menny, ei ol koskaa ketää viety hierojal :) mut ei noi taida riehuu nii paljoo ku teen koirat ja milakin taitaa ol rauhallisempi tapaus ku stella. En osaa antaa vinkkejä tässä asiassa :D

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...