tiistai 4. syyskuuta 2012

Muutto kiikarissa ja nätti päivä

Heipsan! Ootteko huomannut että täällä on ollut vähän hiljaisempaa? Ainakin kun katsoo elokuun postausmäärää... Hups, mutta siihen on ihan syykin ehkä. Tai no normaalisti käytän ison lohkon koneellaoloajasta bloggailuun yms. mutta viimeiset pari kuukautta oon vaan kattellut kämppiä kuultaas. Meillä on ollut siis suunnitelmissa muuttaa isompaan asuntoon.

Ollaan katteltu kämppiä netistä ja käyty esittelyissä ym. Kiva kämppä löytyi ja tehtiin tarjous ja haettiin lainaa. JA! Tänään varmistui sekä lainansaanti, että meidän tarjouksen hyväksyntä! Lokakuussa päästään siis muuttamaan uuteen kotiin :) Ja mikä parasta: omakotitalo! Tähän mennessä ollaan asuttu rivatissa, mutta eipäs enää kohta, on kyllä koirienkin kannalta niin JES! <3 Siellä on vielä aidattu takapihakin valmiina ;)

Nyt jännään jo, että mikä härdelli tulee koirien kanssa... Pitää ne nyt sitten uudelleen opettaa yksinoloon. Voin kuvitella että Sofille ainakin on vaikeaa, se kun on niin kotikoira (koti-ihminen teki mieli sanoa). Mitenhän raukka parka selviää kun joutuu muuttamaan. No ajan kanssa ainakin luulisi tajuavan, että parempaan paikkaan pääsee :)

Onpas muuten ollut nätti kesäinen sää nyt alkuviikosta. Aurinko on paistanut ja ollut lämmin. Ja tietty minä olen ollut kuumeessa. Nytkin roskis täyttyy kovaa vauhtia nenäliinoista tuossa vieressä... Oltiin siltikin Noormarkussa käymässä tänään niillä mainitsemillani pankkiasioilla ja tuli samalla käytyä porukoilla. Ja tietty nätillä ilmalla piti pari kuvaakin napsia:

Mila 1v

Milalla on aina Noormarkussa meno päällä kun on tilaa temmeltää...


Vauhtia siis piisasi...




Meidän terrieri-tapaukset ottivat vain rennosti ja seurasivat sivusta tuon yhden menoja.

 Luna ja Sofi köllöttävät varjossa kaikessa rauhassa.

Sitten paikalle saapui muuan linssilude...
Mila: "Mitäs täällä nyt kuvataan jotain muuta kun minua!?"
Luna: "Äh, nyt toi tuli tohon eteen riehumaan...."

Mila: "Otetaan mielummin yhteiskuvaa, jee!"
Luna ja Sofi: "Ei me enää ainakaan katota kameraan... Kauheeta sähellystä..."

Ja Mila sen kun jaksaa...

"Heitätkös sen kepin, äläkä vaan kuvaa siinä?"

Mila on muuten nyt kesän aikana keksinut uuden lempi juoma-paikan. Nimittäin kun täytän aina vessan hanan alla kastelukannua niin Mila on siellä joka kerta kielensä kanssa lipomassa, vaikka vesi olisi vasta jossain pohjalla hitaasti täyttymässä :) Kun kannu on täynnä niin Mila juokin pitkään ja hartaasti, joku tässä vedessä maistuu paljon paremmalta kuin vesikupissa.


Mila on myös aloittanut karvanlähdön tässä juuri. Harmi kun olisi vielä parit näyttelyt syksymmällä ja joudun nyt varmaan viemään karvatonta kuikelo-koiraa näytille. Tekisi niin mieli harjata se oikeen kunnolla kaikista irtokarvoista, mutta kun en raaski luopua noista karvoista :) 


9 kommenttia:

  1. Hurjasti Onnea uuden kodin johdosta! <3

    Ihan huippua, että pääsette muuttamaan omakotitaloon. Se on kyllä koirien kanssa kaikkein helpoin ja paras ratkaisu, ainakin mun mielestä.

    Me ollaan asuttu aikonaan Rosan kanssa kerrostalossa ihan Helsingin keskustassa. Sieltä mutettiin rivariin ja omakotitalossa tuli seitsemäs kesä just täyteen. Oma aidattu piha on tosi kätsy koirien kanssa. Eikä tarvii samalla lailla olla huolissaan naapureista, jos koirat vähän haukkuu.. ;D Rilla, joka rakastaa ulkoilua, viettääkin pihalla suurimman osan päivästään.

    Koirien muutot sujui aikoinaan hyvin. Varsinkin muutto tänne Rosan ja Ineksen kanssa, kun heitähän oli kaksi, niin kuin teilläkin Sofi ja Mila. Myös se, kun tutut ja etenkin tutun hajuiset tavarat muuttaa mukana, auttaa mun kokemuksen mukaan koiria soputumaan uuteen kotiin. Tietysti sekin on varmasti yksilöllistä, mutta uskon kyllä, että kahden koiran muutto sujuu varmasti hyvin.

    Ihania kuvia taas postaus pullollaan!

    Tsemppiä muuttoon ja rapsuja kaikille tytöille taspuolisesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, olen kyllä niiiiiin innoissani tuosta muutosta! <3 Eihän se mikään iso omakotitalo ole, mutta ihan kiva näppärän kokoinen meille :) ja kivalla rauhallisella paikalla, vain yksi rajanaapuri, takana ja sivulla puistoa :) Ja tosi suojainen, aidattu takapiha o niin jees koirien kannalta :)

      Kiva kuulla, että teillä sujui muutot hyvin! Toivotaan että meilläkin menee yhtä hienosti. Tosiaan tuleehan siinä paljon tuttuja tuoksuja mukana tavaroiden mukana niinkuin sanoit :)

      Kiitos vielä mukavasta kommentista! <3

      Poista
  2. Onnea uudesta kodista! Meillä viimeksi Jimi vähän reagoi muuttoon, masukin taisi olla hetken sekaisin ja oli vähän levoton. Mutta se tosiaan meni ohi parissa päivässä, joten uskallamme muuttaa jatkossakin :D Jos meillekin vaikka joskus tulisi pikkuinen piha..

    Ihania kuvia, rapsuja koko porukalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juu eiköhän se sitten loppujen lopuksi ihan hyvin mene se muutto, silti jänskättää hiukan :)

      Poista
  3. Onnea meiltäkin uuden kodin johdosta! Oon vähän kateellinen, itse kanssa rivarissa asustelen ja välillä miettii että oispa kunnon iso takapiha.. Ja aivan ihania kuvia Milasta oot napsinu <3

    Meillä kanssa Lunalla karvanlähtö, kaikki pohjakarvat tippunu. On aika karvaton neiti nyt. :) Haluaisin Seinäjoki KV:hen ilmottautua mutta en tiiä viittinkö tuollasen karvattoman kanssa mihinkään mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No mekin harkittiin kyllä hetki tätä koko hommaa, mutta sitten päädyttiin siihen että miksei nyt jo voisi alkaa sitä lainaa pois maksamaan, kun se täytyy joka tapauksessa jossain vaiheessa ottaa ja maksaa :)

      Joo no mä ilmotin Milan jo Seinäjoelle... Varmasti ollaan ihan karvattomina siellä, mutta näillä nyt mennään... :)

      Poista
  4. Onnea uudesta kodista! Koiratkin varmasti tykkäävät,kun saavat oman pihan jossa juosta. Vanilla ainakin rakastaa, sitä et saa temmeltää vapaana omalla pihalla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo koirien kannalta tosi kiva juttu kyllä :)

      Poista
  5. Sulle olis mun blogissa tunnustus!

    www.neitiveenmukana.blogspot.fi

    :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...