maanantai 16. tammikuuta 2012

Arvontaa ja Sofin kuulumisia

Hertan ja Kertun blogissa on meneillään hieno arvonta, jossa voi voittaa nameja tai leluja. Käykää ihmeessä osallistumassa, aikaa on 1.2. asti.


Tämä meidän blogi on nyt ollut lähiaikoina hyvin Milapainoitteinen, mutta tottahan toki Sofi pyörii kuvioissa aivan yhtä paljon! Milasta nyt on ollut ehkä vähän enemmän kirjoitettavaa kun tuota kehitystä siinä tapahtuu (tai ajoittain ei tapahdu), Sofin arki on ollut vähän tasaisempaa puurtamista :) Sofilla on nyt tällä hetkellä ikää vuosi ja 9 kuukautta. 

Melkoinen jääräpää tämä meidän terrieri on, mutta tämän kuluneen vuoden aikan on kyllä aikuistunut paljon ja monenlaisia asioita se on oppinut ja totteleminen paranee jatkuvasti. Nyt Milan saavuttua meidän terrieri-vauvasta kehkeytyi oikea aikuinen, joka näyttää mallikasta esimerkkiä nuoremmalle osapuolelle monissa asioissa (toki ei-niin-toivottuakin mallikäyttäytymistä on havaittavissa tietyissä asioissa). 

Nyt keväällä on tarkoitus aloittaa Sofin kanssa Rallytokoilu, siitä kirjoittelen sitten lisää kun saadaan harrastus käyntiin. Agilityä kokeiltiin kesällä, mutta se ei ihan ollut Sofin juttu. Toivoisin nyt että jokin Sofille mieleinen harrastus löytyisi :) Jos tämä tokoilu ei toimi niin seuraaavaksi täytyykin sitten varmaan kokeilla vaikka koiratanssia :D

Ensi perjantaina tämä neiti nappisilmä pääseekin sitten trimmiin ja ehkä saadaan vähän noita kaninkorvia kuosiin ;) <3
maastoutunut Sofi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...