torstai 19. tammikuuta 2012

Kirjavinkkausta ja aamun kulkua

Tähän väliin pieni kirjavinkkaus. Itse kun olen sekä käsityö- että koiraihminen, niin olihan minun pakko lainata kirjastosta tämä opus, ja kun oikeen westiekin oli kannessa :) Tästä kirjasta löytyy siis ohjeet 25 erirotuisen pehmokoiran neulomiseen.
tämä yksilö on vähän kehnossa trimmissä vai mitä sanotte? :) Rinnassa ainakin vähän ylimääräistä karvaa... ;P

Kirja sisältää ohjeet näihin rotuihin:
Afgaaninvinttikoira
Whippet
Mäyräkoira
Basset
Karkeakarvainen kettuterrieri
Jackrussellinterrieri
Skotlanninterrieri
Valkoinen länsiylämaanterrieri
Bullterrieri
Cockerspanieli
Irlanninsetteri
Labradorinnoutaja
Portugalinvesikoira
Dalmatialainen
Villakoira
Kääpiösnautseri
Ranskanbulldoggi
Englanninbulldoggi
Mopsi
Collie
Bordercollie
Saksanpaimenkoira
Vanhaenglanninlammaskoira
Corgi
Siperianhusky


Meidän oma aamu on alkanut virkeästi, ainakin suurimmalla osalla. Molemmilla ihmisillä oli vapaa aamu, Milaa se ei tietenkään hetkauttanut, se tuli herättämään meidät siinä yhdeksän aikaan kurkottamalla sänkyyn ja nuolemalla naamaa. No siitäpä sitten herättiin virkeänä, kaikki paitsi Sofi, joka nukkuisi puoleen päivään asti, jos ei olisi näitä typeriä häiriötekijöitä kuten aamuruuat ja -lenkit. Se siis jäi vielä köllöttelemään sänkyyn vaikka petikin jo pedattiin.


Mila vipelsi jo täydessä vauhdissa ja yritti saada Sofia menoon mukaan:


Lopulta Sofikin virkosi, kun pihalta kuului jotain meteliä.


Melko pian siitä sitten lähdettiinkin ulon lenkille. Yön aikana oli satanut ihan hirmuisesti lunta, joten siinä olikin sitten kolaamista. Lumi oli vielä ns. suojalunta, joka tarttuu varsinkin Sofin turkkiin kuin takiainen, joten neiti saikin siis päälleen oikeen kokohaalarin. Milalle ei sitten ollut tarjolla muuta kuin tavallinen neule, mutta se hoiti hommansa hyvin. Milalle ei tartukkaan turkkiin niin herkästi lumi, ainoastaan haarovälissä tuntuu olevan jokin lumimagneetti, sieltä on aina lumipalloja täynnä kun ulkoa tullaan :)

Ainostaan tassut saivat nyt matkaansa lumikokkareita :)


Uudessa lumessa oli huisin hauskaa pyöriä ja hyöriä!

Pienet lumipallot jäi tälläkin kertaa :)

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Mila tuli VASTA yhdeksältä. Meillä Hali herättelee ihan viimeistään kahdeksalta (yleensä jo esim. puoli seitsemältä), että pitäisi päästä ulos. Huhh. Yleensä nostan pojan vain keittiöstä sänkyyn ja käsken jatkamaan uniaan :D Ja tämän lauseen kirjoitettuani tiedän tarkalleen miksi se tekee niin joka aamu: sillä tavalla pääsee sänkyyn nukkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, meidän Mila nukkuu tosin hyvin yleensä yöt, ei se ennen yhdeksää kyllä tule herättämään yleensä :) Sofi nukkuu vieläkin paremmin, mutta se sitten taas pyytää silloin tällöin öisin ulos pissalle, se vasta on rasittavaa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!
  Ja varsinkin tuo viimeinen missä Mila katsoo niin kauniisti sinua. Voih :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...