maanantai 30. tammikuuta 2012

Dirty dog ja viikonlopun menot

Syksyllä oli suurehko ongelma kurakelien kanssa, kun meidän nelijalkaiset ravaavat tämän tästä tuota takapihan ja sisätilan väliä. Ja sitä kuraa (ja tällä hetkellä lunta) kertyi! Syksyllä kehiteltiin jotain pientä, mutta ei mitään kunnollista ratkaisua löytynyt.


No nyt sitten Mustissa ja Mirrissä myytiin  Dirty Dog ovimattoja. Myyjä suositteli näitä aivan innoissaan, hänellä itsellä on kuulemma ollut älyttömän suuri apu näistä matoista kura- ja lumitassujen kanssa. Imaisee kuulemma kaiken itseensä. Pitihän sitä sitten niinkin hyvän myyntipuheen jälkeen ostaa kun vaikutti kyllä kieltämättä hyvältä matolta.

kuva täältä
Raportoin enemmän sitten kun matto pääsee tositoimiin, eli kun kurakelit taas keväällä palaavat kuvioihin. Ja voihan nyt talvellakin seurata, että stoppaavatko lumikokkareet mattoon (niin kuin myyjä lupasi) vain jatkavatko matkaansa muualle kämppään :)

Ostamassani pakkauksessa luvataan:
- matto imee itseensä kuran, lian ja veden
- erittäin imukykyistä materiaalia
- lattat pysyvät puhtaina ja kuivina
- helppo pestä
- kuivuu 5 kertaa nopeammin kuin muut ovimatot

" Taianomainen mikrokuituteknologia sitoo kuran, lian ja veden välittömästi. Miljoonat mikrokuitusäikeet muodostavat uskomattoman tehokkaan imukyvyn, jonka ansioista matto imee jopa 7 kertaa painonsa verran kuraa ja vettä!! "

Jos ei muuta, niin ainakin matto on aivan ihanan pehmoinen! :P

kuva täältä

Viikonloppuna pääsi Mila taas kerran leikkimään rotutoverin Stellan kanssa. Lauantaina käytiin metsässä lenkkeilemässä ja sunnuntaina nähtiin Toko kisoissa, joita minä ja Mila oltiin nyt ekaa kertaa katsomassa. Hyvä kokemus oli taas Milalle, kun se on vähän arka ja herkkähaukkuinen tyyppi ja kaikenlaiset sosiaalistamistilanteet täytyy käyttää hyväksi.

Stella 4kk ja Mila 5kk 1vk

 


5 kommenttia:

 1. Apua, olen ihan myyty...en siis niinkään mattoihin vaan...tiedät kyllä.

  VastaaPoista
 2. Aww, kun toiset ovat niin saman näköiset :) Vähän eri kokoiset vaan.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, taas kerran! <3 Tytöillä näyttää olleen tosi hauskaa yhdessä, kivaa! :)

  Mattokin kuulostaa mielenkiintoiselta. Kerro ihmeessä käyttökokemuksista!

  VastaaPoista
 4. Viimeinkin ehdin hieman selailla blogiasi! Aivan äärettömän suloinen tuo teidän uusin tulokas Mila. <3 Rotu on minulle lähes vieras (niin kuin useimmat rodut :/) mutta tuo tytön turkin VÄRI, ihan mieletön!

  Täälläkin odotellaan kovasti käyttökokemuksia matosta. Olisi todellakin tarvetta toimivalle kurastopparille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mila kiittää! Sheltti on hyvinkin erilainen rotu kuin westie, mutta koirat tulee silti aivan erinomaisesti toimeen :) Molemmat rodut on mielestäni aivan ihania omalla tavallaan. Sofi on pippuria ja Mila sitten varmaan sokeria luonteeltaan ;D

   Ja tuosta matosta tulen varmasti raportoimaan tuonnempana :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...