torstai 7. kesäkuuta 2012

Mila tutustuu pentuihin



Didi ja Aleksi oli vähän virkeämmällä tuulella, kuten näkyi :) Kyllä Daisykin osaa ihan yhtälailla mennä ja vipeltää, mutta tuossa kuvaushetkellä neiti oli vähän unen pöpperössä :) Tässä tyttelistä vielä lyhyt soolo-video, joka ei kyllä sekään kovin menevä ole ;)

4 kommenttia:

  1. Ekassa videossa pennut pomppii ihan kuin pienet sammakot :D Ja toisessa toi on ihanan kömpelö tuo Daisy kun se jää jumiin siihen aitaan ;)<3 Hihi, on ne niin ihanii pallukoita et varmaan pakko tulla nunnuttaa niitä sit viel ennen kun ne lähtee maailmalle ja muuttuu ihan oikeiks terriereiks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet sammakot kuvaa noita kyllä niin hyvin! :D Juu Daisy on ihana <3 Ja tuu ihmeessä, enää kolme-neljä viikkoa kun noi lähtee maailmalle :o Ja voin sanoo, et on noi nyt jo melkosii terriereitä, hampaillaan puree sormia ja varpaita minkä kerkeevät! ;)

      Poista
  2. A p u a, miten suloisia palleroita! <3 Miten te ikinä pystytte luopumaan yhdestäkään? Ihana tosiaan tuo aidan päällä keinuva, mahasta kiinni jäävä Daisy, hihhihhihhih! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, ne on kyllä kaikki niin ihania, että ikävä tulee kyllä<3 Onneks yksi jää tähän ihan lähelle, niin sitä näkee varmasti ainakin silloin tällöin :) Siitä vaan Rillallekkin suunnittelemaan pentuetta! :)

      Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...