torstai 6. tammikuuta 2011

Uudet tossut

Nyt kun on niin paljon tota lunta ja kylmää tuntunu riittävän, niin päätinpä tehdä Sofilla tossut ja koittaa josko se oppis niitä pitämään. Ei oo kivaa lenkkeillä kun tulee tassut aina lumesta ihan paakuille :( No toivottavasti näistä on apua:


Tossujeni ohjeen näkee toisessa blogissani täältä. Jostain varmasti löytyy parempiakin, tuon kehittelin ihan oman nupista, joten takuuta ei ole ;)

Tässä hämmentynyt tossujen omistaja. Ei kyllä suuremmin yrittänyt tossuja ottaa pois, mistä vähän yllätyin. Uskon, että tottuu siis vielä noita pitämään :) 

PÄIVITYS:

Oltiin just Sofin kanssa lenkillä, ja tossut toimi niiiin hienosti! :) Ja mikä parasta, Sofi ei välittäny niistä YHTÄÄN! :) Ja pysy vielä koko lenkin jalassakin. Jee!

3 kommenttia:

 1. koirat on viisaita, hän ymmärsi heti että lumi ei palele jalkoja, niin ihanan lutunen hauva. kiva kun teit tossut hänelle.

  VastaaPoista
 2. Nää menee meillä ehdottomasti teko-listalle! Meillä taas pyöräillää jonkin verran ja anturat ei oikein tykkää tuosta asfaltista, niin näähän suojaa aivan mainiosti.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu suosittelen kyllä! Kannattaa tosin tehdä jokin vahvike pohjaan (varsinkin kynsien kohdalle) tai sitten valita jo valmiiksi jokin kestävämpi kangas kuin fleece. Talvisin nämä kestää oikein hyvin, mutta kerran käytin kesällä asfaltilla, kun Sofilla oli haava jalassa, niin kyllä herkästi kynnet rikkoivat fleecen kun asfaltilla käveltiin.

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...