tiistai 1. maaliskuuta 2011

Lemmikkikuvakilpailuja!

Nella, Luna ja Sofi osallistui lemmikkikuvakilpailuun! Porin Herkkutassusta sai kuponkeja, joilla sai ilmatteeks käydä kuvauttamassa lemmikin Studio Kuvakapussa. Kuvat tulee sitten Porin Herkkutassun ikkunaan näytille ja kuvia saa myös käydä äänestämässä kyseisessä liikkeessä! Hih! :) Kuvauksissa oltiin eilen, ei kovin montaa kuvaa otettu, mutta ihan kivat tuli :) Tyttöjä vähän jännitti, että mitäs siellä studiossa nyt oikeen tapahtuu, mutta hienosti ne loppujen lopuks osas olla! Kaikki kilpailukuvat nähtävissä täällä.

Netissä on myös toinen koirakuvakilpailu mihin voi kuka vaan osallistua! Kyseessä on Best Friendin Gear koira 2011 -kilpailu, josta voittajalle on luvassa palkinto! Kilpailun näkee täällä.

Mutta tässä nämä meidän kilpailukuvat:

Sofi
Luna
Nella

(Kuvat ottanut Studio Kuvakapu, http://www.studiokuvakapu.fi/)

6 kommenttia:

 1. Aivan loistavia kuvia kaikista kolmesta! <3 Pääsisinpä minäkin äänestämään... taitaa vain välimatkaa olla vähän likaa. :)

  Tosi kiva postaus. Tokihan koiranne osallistuvat myös tuohon toiseen kilpailuun? Itse eilen katselin Viikon koirakuva -blogin antia (http://www.koirakuva.vuodatus.net/). Mielestäni ajatus oli huippuhauska. Harmi, kun koko juttu on jo ohi. Pistetäänkö idea uudelleen pystyyn? :D

  VastaaPoista
 2. Ajattelin ainakin Sofista laittaa jonkun kuvan, vielä en ole mitään laittanut...

  Mitä nyt nopeasti ehdein tuota Viikon koirakuva -blogia vilkaisemaan, niin oikein kivalta vaikuttaa! Voisihan vastaavaa kokeilla, olen ainakin mukana! :)

  VastaaPoista
 3. Niin, siis täytyy laittaa harkintaa, miten homman toteuttaisi parhaimmalla tavalla. Kiva, jos homma kuitenkin herättää kiinnostusta! :)

  Sofille onnea kilpailuihin, ja Lunalle ja Nellallekin! :)

  VastaaPoista
 4. Joo täytyy miettiä tuota, sitten kun löytyy aikaa :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...