maanantai 30. toukokuuta 2011

Kuume nousee...

...siis Agility ja pentu -kuumeet ;)

Tänään oli neljäs agility kerta. Meidän alkeiskurssi on lähteny niin hienosti käyntiin! Sofi on ollut tosi hyvä! Aluksi käytettiin vaan lelua palkkana, mikä vaikuttikin alussa tosi hyvältä, mutta huomasin pian että Sofi kyllästyy siihen nopeasti. Eli nyt ollaan tehty niin että alkutunnista käytetään lelua, mutta sitten kun se menettäää "hohtonsa" niin vaihdetaan nameihin. Ja niin hyvin sujuu!

Ollaan tähän mennessä harjoiteltu keppejä, aitoja, pöytää, puomia, rengasta ja putkea (en tiiä välttis noita oikeita nimiä). Ja Sofi hoksaa kaikki niin nopeeta, että oon niin ylpee siitä!

Käytiin ennen agility-treenejä meidän läheisessä mettässä vähän juoksentelemassa ja ulkoilemassa:
Vähän on huonolaatusia kuvia kun on kännykällä otettu...Unohdin sitten kännykänkin sinne agility hallille tänään... Onneks ohjaaja soitti siitä mun puhelimesta sitten äidin kännykkään ja äiti haki puhelimen.

Pyysin tänään ohjaajalta muuten vinkkejä hyvistä sheltti-kasvattajista. Semmonen olis meinaan hankinnassa tuossa vuoden päästä kun Sofi täyttää 2v. En kyllä millään jaksais odottaa vuotta, mutta kai sitä täytyy! :) Otin tänään jo yhteyttä pariin kasvattajaan, ja toinen vastaskin jo. Vuodenvaihteessa on myöhäisin suunniteltu pentue sinne tulossa, että sitä voisikin jo harkita... :) Vaikka täytyy kyllä katsoa niin ettei mun työharjottelu osu just pennun kotiutumisaikaan, kun eihän se olis pennulle lainkaan kiva...  Mielummin tietenkin ottasin pennun harjottelun jälkeen vasta kun rupee opinnot muutenkin olemaan sillon kasassa.

Mutta en malta odottaa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...