maanantai 8. elokuuta 2011

Syksyinen lenkkipäivä!

Pennunetsintä edistyy, mutta tuntuu kovin vaikealta löytää juuri sellaista kun haluaisi. Sheltit on kuitenkin niin suosittuja koiria ja merle-väriset erityisesti... No pari oikein lupaavaa kenneliä on kuitenkin nyt löytynyt, ja SAATTAISI olla että meillä tepastelee talvella yksi karvajalka enemmän! Täytyy pitää kovasti peukkuja pystyssä siihen asti että kyseessä olevat pentueet ensin edes syntyisivät. Täytyy silti varautua siihenkin, että etsintä saattaa jatkuu vielä ensi vuonnakin...

Nellalla on taas jonkinsortin silmätulehdus, perjantaina on eläinlääkäri ja samalla Nellan rokotus. Sen tähden kaikki koirat sai taas tänään matolääkkeen!

Nyt kun on syksy tulossa niin alkaa taas tuo käsityöinnostus pukata päälle, kaivoin eilen lankakätköjä ja sieltä löytyikin keskeneräinen koiranneule, jonka aloitin viime talvena. Voisi sitä jatkaa joku päivä tai aloittaa vallan uuden... :)

Tänään oli ensimmäinen aika syksyinen päivä! Sai oikeen takki päällä mennä lenkille ja kiva syksyinen tuuli oli :) Oltiin koirien kanssa ensin Porissa metsässä kävelemässä ja myöhemmin päivällä Noormarkussa metsässä. Kyllä koirat taas tykkäsivät! Saivat käydä oikeen uimassa kun tuli lämmin metsässä juoksentelemisesta (pari videota lopussa).

 Näin kun Sofi olisi ollut näyttelyssäkin niin olisi voinut saada vähän paremman arvostelun :) 
(turkki on tässä tosin huonosti)

 Luna

Luna

 Sofi

Nella, Luna ja Sofi

 Nella, Luna ja Sofi
Luna juoksee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...