sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Milan eka match show

Tänään oli Milan ensimmäinen Match show Kokemäellä. Päätös kisoihin lähtemisestä syntyi eilen kun kaveri pyysi mukaan. Täytyy kyllä myöntää ettei olla vielä harjoiteltu oikeastaan yhtään Milan kanssa seisomista tai edes vierellä juoksemista, edes pöydällä oloon ei olla totuteltu. Kaikkea tätä pitäisi nyt kyllä alkaa harjoittelemaan, jos keväällä/kesällä kävisi vähän enemmän näissä kisoissa, ehkä jossain näyttelyssäkin jopa.

Kisat järjestettiin lämpimissä sisätiloissa isossa hallissa. Kun tultiin halliin sisälle, niin Milaa alkoi heti pelottaa kova hälinä, koirien haukunta ja suuri ihmis- ja koirajoukko. Jännitystä kesti lähes koko kaksi tuntia, jotka siellä vietettiin, mutta loppuajasta pikkuinen alkoi jo vähän rentoutua. Oli siis hyvä vihdoinkin tällaiseenkin paikkaan Milaa totuttaa, kun missään vastaavassa ei olla ennen oltu.

Halli oli niin harmaa, että Mila melkolailla sulautui siihen :P


hampaatkin näytti aika nätisti
 

Meidän edessä oli joku toinen trikki sheltti, joka oli paljon tuuheammassa ja pitemmässä karvassa kuin Mila :) Mila näytti vähän pulipäältä sen vierellä, mutta Mila olikin paljon nuorempi ♥

Pentuluokassa (alle1v.) tietenkin siis kisattiin, yhteensä meidän sarjassa oli pentuja 36. Mila oli selkeästi tosi nuori, toiset oli jo aika kokeneenkin oloisia. Kisa meni ihan kivasti, vaikka ei palkinnoille asti päästykkään. Vaikka Mila sai sinisen nauhan, olen tosi ylpeä tytöstä kun käyttäytyi niin nätisti kehässä! Seisoi ja juoksi nätisti, pöydälläolokin sujui melko hienosti, vaikka vähän jännittikin. Tuomarilta saatiin myös kehut :)

Minä ja Mila sekä Eve ja Suti
Kotona tämä pieni lohdutuspalkinto menikin sitten nopeasti hyviin suihin :) Mila näyttää kovin ylpeältä tästäkin saavutuksesta <3Vielä loppukevennyskuva parista meidän kisakumppanista. Pientä kokoeroa havaittavissa näissä pennuissa? ;D

2 kommenttia:

 1. Oikein kivoja kuvia mätsäristä!

  Hienostihan se meni! Tärkeintähän ei ole voitto, vaan reilu peli :-)

  Vielä pikkusen harjoittelua, niin pian Milasta tulee oikea kehien kuningatar! :)

  VastaaPoista
 2. Jee hyvä Mila!!:)) Ekat mätsärit on niin jännä juttu aina pennulle!

  Terkuin;
  Linda & tytöt

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...