maanantai 19. maaliskuuta 2012

Vierailuntäyteinen viikonloppu

Koko viikonloppu on siis joko kyläilty tai otettu vieraita vastaan. Perjantaina oltiin koirien kanssa ensin meidän vanhemmilla ja sitten vielä anoppilassa kylässä.

Lauantaina olin kaverin luona ja koiratkin sai vähän "siedätyshoitoa" (sosiaalistaminen kai olisi nätimpi sanavalinta) isoista koirista - tai koirasta. Olenkin nimittäin harmitellut kun tuttuvapiirissä on lähes pelkästään pieniä koiria, mutta nyt sitten päästiin tutustumaan Danaan, joka on jonkinverran isompaa merkkiä kuin nämä meidän pikkuiset. Dana on erittäin kiltti kultainennoutaja, joka varsinkin Sofin kanssa on melko välttämätön ominaisuus vastapelurilta :) Nimittäin jos vähänkin päällekäyvä/ylinnokas iso koira olisi niin Sofi olisi heti taistelukannalla, ikävä kyllä. Onneksi tuo Sofin temperamenttisuus on hieman lieventynyt iän karttuessa. Ja jos Sofin äitiin (eli Lunaan) on vertaaminen niin se luonne tasoittuu aina vaan enemmän mitä vanhemmaksi tulee. Toivossa on ainakin hyvä elää :)

Sofi ja Dana


Dana, Sofi ja Mila jonossa. Kaikki vähän arasteli toisiaan :)

välillä venyteltiin...

ja välillä piilouduttiin...

Sofi löysi kivan nukkumapaikan
Mainittakoot vielä, että tottahan toki Mila päästi komiat pisut lattialle tuossa vierailureissulla. Eikä ollut ensimmäiset kerta lajiaan sinä viikonloppuna. Perjantaina Mila oli meinaan pissannut ison pissan mun vanhempien SÄNKYYN. Voiny tsiisus sentään! Ja tytteli on ihan justiinsa jo 7kk, eli olis jo korkee aika ryhdistäytyä. No onneks meillä kotona on paikat pysynyt kuivina nyt viikon verran että ehkä tää tästä :)

Sunnuntaina sitten mulla itsellä oli synttärit, joten vieraita kävi tasaiseen tahtiin koko päivän.
Sofin tukka roikkuu ikävästi silmillä tällä hetkellä, niinpä kokeilin miten sille sopisi pinni päähän. Melkoisen surkuhupaisan näköinen oli lopputulos ;D

- Hei come on!! Tää ei nyt ihan oo mun stailii...
- No leikitään nyt sitten sitä prinsessaa hetken aikaa jos on pakko...

Prinsessaleikit kuitenkin loppu melko lyhyeen, kun Sofi ei niin kovin yhteistyöhaluinen sitten ollutkaan... :)

Vieraisiin lukeutui myös pari pienempää ihmistä, joten saipa koiratkin vähä lapsikokemusta taas pitkästä aikaa:Veliseni opetti koirille vähän (paheksuvasta katseestani huolimatta) pöytätapoja:


 Semmoinen viikonloppu. Sitten vielä yhteiskuva kultsujen kanssa:Eipä muuta, moikkelis! :)

2 kommenttia:

  1. Onnea synttäreitten johdosta! :) Paras toi Sofin venyttelykuva (vai leikkiinkutsu-?). Hihi toi häntä. :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Venyttelyähän tossa kuvassa harrastetaan :) Juu, se on tommonen antenni ;)

      Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...